5 mål jeg vil nå før året er omme

Jeg elsker å sette meg gode, kortsiktige mål som jeg kan strekke meg mot. Målene mine skal være akkurat på grensen mellom realistiske og uoppnåelige – da trives jeg aller best med å jakte etter det som skal til for å klare det. Og ja, jeg har selvfølgelig en hel del mål jeg vil nå før dette året er omme. Noen av dem er disse:

  1. Jeg skal føle meg trygg på meg selv i arbeidet mitt. Jeg kan ikke få sagt nok hvor godt jeg trives i den nye arbeidssituasjonen min, men usikkerheten rundt det jeg produserer er det verre med. Jeg vil føle meg helt trygg i jobben innen dette året er omme, noe som krever en god del mer av meg enn det har gjort å “komme inn i” noen annen jobb jeg har hatt tidligere.
  2. Alt jeg tjener på firmaet mitt fra nå av… Skal gå til julegaver. Og ikke så mye mer enn det jeg tjener på firmaet, heller. Jeg skal med andre ord stå på som bare det frem til jul slik at det blir mulig å få til – også med det julegavebudsjettet jeg har satt meg for de tre som gjenstår.
  3. Jeg skal betale inn til en nesten utgiftsfri januar-måned. Jeg skal betale inn absolutt alt jeg klarer av faste utgifter for januar allerede i desember, slik at jeg kan starte det nye året med ikke bare blanke ark, men med en boost på sparekontoen i tillegg. Tenk så deilig!
  4. Jeg skal planlegge et plot jeg skal klare å holde meg til neste år. Det ligger ekstremt mye morsomt bak det å skrive romaner, men det som ikke er så morsomt er at jeg alltid ender opp med å se på gresset som ser så mye grønnere ut på den andre siden.. Altfor ofte ender jeg opp med å hoppe fra et plot til et annet, slik at jeg står igjen uten noe som helst som kan kalles.. Vel, for noe i det hele tatt. Jeg skal derfor ikke skrive på noen romanprosjekter ut året, men i stedet planlegge og sette opp et plot jeg skal falle så pladask for at jeg ikke er utro mot det. Den som venter får se..
  5. Jeg skal bli trygg på hva neste skritt for meg vil være. Jeg er i kategorien “voksen” nå. Planlegging må til. Mot slutten av året vil jeg ha satt opp en plan for fremtiden min – med alt det innebærer.. Uæh.

Dette skal bli bra! Jeg kunne ha sagt at jeg er sååå klar for 2020, men helt ærlig.. Det er jeg ikke. Men, jeg blir det med disse målene i boks!

0 kommentarer

Siste innlegg