5 beauty hacks

1. Før du legger deg..
Om du skal bytte sengetøy neste dag; legg deg med en god dose hårkur i håret. Håret blir garantert nydelig! Husk at du bør dusje før du beveger deg blant folk 😉

2. Fuktighetskrem på brynene
Jeg pleier alltid å bruke et tynt lag fuktighetskrem på øyenbrynene etter å ha stelt dem for dagen. Da holder de seg på plass og huden under får pleie samtidig – det trengs, særlig for oss som heller skjærer brynene fremfor å nappe dem.

3. Tørre hender? 
Sørg for å alltid ha en god håndkrem stående på badet og gjør det til en like innøvd vane å smøre deg etter å ha vasket og tørket hendene, som å vaske deg etter toalettbesøk.

4. Orker du ikke å fjerne sminken? 
Det hender at dagene rett og slett er for hektiske til å huske på de faste rutinene som sminkefjerning (særlig når man absolutt ikke er vant med å bruke sminke i det hele tatt…) Da er det genialt å ha våtservietter til baby liggende på nattbordet! Det funker også gull dersom du pleier å glemme rutiner når du har vært på byen; våtserviettene vil antageligvis minne deg på det og du slipper å sove med sminke og alt det kan medføre.

5. Tom for barberkrem? 
En hemmelighet; jeg bruker aldri krem, lotion eller skum når jeg barberer meg. Babyolje er mer enn bra nok og etterlater huden silkemyk og uten rifter. Prøv det! Et godt tips er å ta en liten dæsj sjampo på høvelen for så å skylle den godt når du er ferdig, så setter ikke oljen seg på bladet.

0 kommentarer

Siste innlegg