Gravidoppdatering uke 20

Termin: 20.05.2021
Kjønn: Gutt♥
Navn: Er bestemt, men planen er å holde det hemmelig til han er født.
Innkjøp: Vi har fått på plass ammepute (gull verdt for meg om natten!), noen klær og litt gulpekluter. Vi skal se an hva vi eventuelt får i julegave før vi går til innkjøp av noe mer. Heldigvis har vi god tid!
Vogn: Jeg er 99% sikker på at det blir en Emmaljunga NXT90. Men, vi venter med å kjøpe de store tingene til det er litt nærmere termin.
Bilstol: Aner ikke. Vi må nesten se an hvilke stoler som passer best til bilen vår.

Ser du den lille detaljen med fingrene? Jeg tror lillebror var litt lei av å bli fotografert… 

Plager: Jeg er utrolig trøtt, sliter litt med bekkenløsning og har mange nokså plagsomme kynnere. Sistnevnte er for så vidt mer skummelt enn det er plagsomt i den forstand, men hittil har det i hvert fall gått veldig bra, så satser på at det fortsetter slik.
Trening under svangerskapet: Jeg er i stallen hver eneste dag, rir som normalt (jeg blir stoppet av smerter eller utmattelse før jeg ellers ville ha blitt det, men får god trening i det likevel) og går turer. Noe mer enn det føler jeg ikke er nødvendig for å holde meg i god form.
Tanker om fødselen: Jeg er redd for at jeg skal få preeklampsi/eklampsi igjen, også er jeg spent på om jeg får til ammingen bedre i starten denne gangen. Bortsett fra det tenker jeg at det går som det går, og at jeg var veldig heldig forrige gang. Blir det noe lignende denne gangen skal jeg være fornøyd med det! Bortsett fra sykdommen, da.

Basketball-smugleren

Oi, nå skulle jeg til å skrive “God morgen!” da jeg innså at klokken faktisk bikker tre om ettermiddagen i hvert øyeblikk… Timene har fløyet fra meg i dag, det er helt sikkert. Jeg har ikke gjort annet enn å ha kontordag hele dagen; jeg har nemlig en prosjektstilling som går ut på nyttårsaften, så nå jobbes det iherdig med å få alt på plass til den eller de som skal overta arbeidsoppgavene mine det nye året.

Hva jeg selv skal gjøre når det ringes inn til 2021 er skummelt nok fortsatt uvisst… Jeg er nemlig ikke helt sikker på at det skal bli så lett å få ny, fast jobb nå som det ser ut som om jeg smugler med meg en basketball under genseren. Men; sorgene tas selvsagt ikke på forskudd – jeg elsker jo å arbeide for meg selv på frilansbasis også, så selv om jeg kommer til å savne det å ha kolleger å sparre med, lider jeg overhodet ingen nød. Alt ordner seg!

Nå skal jeg straks runde av jobb for dagen, lufte hundene en liten tur og komme meg av gårde til stallen og verdens beste hest. Jeg er usikker på hva vi skal trene i dag, men morsomt og slitsomt blir det helt sikkert. Jeg har egentlig litt lyst på en lang ridetur, også.. Det er jo så innmari fint vær for tiden; mange varmegrader og ingen tegn til verken vind eller regn. Ikke at jeg ikke hadde foretrukket masse snø fremfor vår i desember, men når det først er situasjonen kan man like gjerne nye det, tenker jeg.

Ha en riktig så fin søndag, enten du jobber, er på ridetur eller fyller dagen med noe helt annet enn det jeg gjør!

3,2,1 – Vi blir 4!

Woooow, den følelsen av å klikke seg inn hit igjen! Dette føles helt merkelig, det må jeg si. Men; jeg har selvfølgelig en god grunn til å logge meg inn igjen: Jeg er nemlig gravid!♥ Selv om bloggen min fra da jeg gikk gravid med Sienna er et tilbakelagt kapittel og slettet fra det O’store Internett, har jeg alt lagret på harddisk den dag i dag, og det er så innmari koselig å se tilbake på! Jeg hadde nok angret dersom jeg ikke gjorde noe lignende denne gangen, bare at jeg nå ikke skal sitte igjen med følelsen av å måtte skjerme meg fra… meg selv, og dermed slette alt igjen, haha. Nei, dette blir gøy altså!

Hovedfokuset her inne vil selvfølgelig bli den lille skatten som vokser og trives i magen min, men også alt annet som skjer rundt meg og oss i tiden fremover. Det skjer mye spennende, og da er det klart at det må dokumenteres i ekte 2007-stil 😉 Noe annet hadde jo vært for ulikt meg.

Til våren skjer det altså; vi blir en familie på fire (tobeinte)! Det skal bli så innmari fint, det♥

Nå; biffsnadder, fløtegratinerte poteter, Pepsi Max og oppussingsprogram på TV 😉 Fortsettelse følger… Hoho!