Livets rariteter

Wooaahh, nå føltes det rart å logge inn her igjen. Jeg har rett og slett tatt en pause (nei, sier du det?) – nok en gang. Denne gangen var det derimot annerledes. Jeg har ikke bare tatt pause fra bloggen, men fra… Alt. Livets rariteter, det der altså. Forrige gang jeg logget meg inn her så livet mitt helt annerledes ut enn det det gjør nå. Nå er jeg meg igjen, på alle tenkelige områder. Jeg lever det livet jeg ønsker å leve, endelig.

Jeg tror ikke jeg tuller når jeg sier at jeg hadde en aldri så liten krise. Midtlivskrise som jeg har tøyset med var det nok ikke, men en livskrise? Tja, det kan det kalles. Jeg har hatt et år med utallige vanskelige valg, store avgjørelser og mye tvil og usikkerhet. Det begynte å løsne i november, og nå er jeg endelig i mål for fullt. Det har tatt lengre tid enn det spontane meg oftest tillater meg, men det har vært nødvendig.

Siden sist har jeg altså; vært på ferie, blitt brun og blid, kjøpt ferieleilighet i utlandet, fått min første designerveske, byttet yrke (tilbake til det som alltid har vært mitt kall i livet – selvfølgelig) og generelt bare.. Landet. Helt og fullt. Herlighet, det føles så fantastisk.