Syk baby

Woooaahh, long time no see! Livet har behandlet meg hakket for dårlig i det siste, det frister lite å plukke opp laptop’en for noe annet enn skolearbeid og sutring til de som måtte ønske å høre på når sånt skjer. Jeg har imidlertid fått servert to helt fantastiske nyheter den siste uken som virkelig veier opp for alt det vonde som har blitt kastet min vei♥ Begge fikk meg til å gråte av glede, det føltes rimelig godt å tåre litt av noe annet enn frustrasjon, haha.

Jaja, man kan ikke annet enn å stå på og la livet gå sin gang likevel, så nå skal jeg føle meg ferdig med å gruble over ting jeg ikke får gjort noe som helst med likevel. Det finnes en mening med alt, ikke sant? Fingers crossed.

På toppen av all elendighet (haha, ja, jeg syns ekstremt synd i meg selv) har vesle Monkey blitt syk. Han har kennelhoste og i går slo han seg skikkelig så nå er han periodevis halt.. Stakkar babyen min! Han lå noen timer i sengen med meg i natt, for å si det sånn. Det har ikke skjedd før og skal heller ikke bli noen vane, men huff så vondt det er når man ikke vet hva godt man kan gjøre for de små. Nå må uhellet virkelig snu snart, kjenner jeg. Man er vel sin egen lykkes smed, så grepene som kan tas er jeg allerede i ferd med å ta fatt på. Kan ikke gjøre stort annet enn det.

Så; fra sutring til fordervelse – jeg håper dere har hatt en nydelig helg så langt! Det har vi, med både marked, kino, besøk, shopping og deilige timer utendørs (selv om været representerer humøret mitt ganske greit, okei, er jeg ferdig med sutringen for en stund) – takk og lov for at jeg er omringet av de beste menneskene i hele verden♥

Takknemlig

Goooood morgen!

Her er dagen godt i gang; litt sløving nå før vi skal gå en liten tur og deretter til foreldrene mine for middagsbesøk. Deilige frihelg♥ Jeg har litt jobb på planen i tillegg til en skoleoppgave, men det spørs om jeg ikke utsetter det til kvelden… Ehe. Det frister jo så mye mer å ha det gøy hele dagen!

Jeg er forresten så innmari glad for all responsen niesen min og jeg har fått på podcasten vår, det er utrolig gøy med nok en plattform å bryne seg på. Vi blir nok litt ekstra søsete og useriøse når vi er sammen, men tro meg – vi har planlagt mange episoder av det mer seriøse kaliber, også. Det blir så braaaa!

Ha en riktig nydelig lørdag, folkens!

Podcast’en er ute nå!

Som jeg nevnte i forrige innlegg er podcast’en til niesen og meg endelig ute; TanT&9eza. Dette blir så gøy! I den tredje episoden får du blant annet høre om mitt håpløse overforbruk (neste mandag får du vite hvordan det gikk..) og om to ekstremt store pengeslukere i budsjettet mitt; to ting folk flest ikke ofrer en tanke en gang, haha. Jeg er så spent og nervøs – men samtidig helt sikker på at podden med tiden vil bli både viktig, morsom og til tider nokså lærerik for folk flest. Vi er temmelige ulike med like verdier, så her blir det mye morsomt fremover.

Nå har jeg unnagjort dagens møter og skal straks hive meg avgårde for å komme meg til jobb. Jeg skulle egentlig trene sammen med Sandra, men gårs- og forgårsdagens økter har sørget for at det ikke finnes en centimeter av kroppen min som ikke har gangsperre. Deilig å kjenne litt på det igjen også, særlig nå som en spennende sydentur venter rett rundt hjørnet. Mer om det kommer også i senere podcast 😉

Ha en nydelig dag!

Nytt liv – nye muligheter

Neida, jeg har ikke fått øynene opp for en ny religion, blitt singel eller stått ansikt til ansikt med Jesus selv, men den siste tiden har flere brikker av puslespillet kalt “livet mitt” falt sammen på en helt ny måte enn tidligere. Med det fører det ikke bare med seg en trygghet – men også en motivasjon og inspirasjon større enn størst.

Det igjen har altså ført meg hit; med fortsatt skjelvende kroppsdeler og et smil rundt munnen etter en utrolig effektiv treningsøkt med to gode venner (eller bekjentskaper, hei S!). Etter treningsøkten kastet jeg i meg digg mat og dro rett til luftegården for å la Monkey herje rundt med andre voffser. Om jeg er stolt over meg selv? Oh yes! Om jeg skal gi trening et seriøst forsøk denne gangen? Gjett om!

Hele kroppen min er utslitt og jeg kan knapt vente til Farmen-finalen er over slik at jeg kan finne senga uten å gå glipp av å se Tiril vinne hele skiten, det er så deilig! Jeg har så godt av det og gleder meg til å se hvilke resultater jeg kan få til nå som jeg er 100% innstilt på å lykkes.

Leiligheten er skinnende ren, kroppen utslitt og hunden ligger langflat foran peisen. Dette er søndagen sin, det! I morgen venter nok en treningsøkt på et annet treningssenter (må jo prøve seg litt frem her i livet) før noen timer med jobb – så deilig å være inne i en så god flyt og rytme. I like it!

Nå; Farmen-finale! WHOOP! Og du? I morgen tidlig blir du møtt med link til podcasten vår – den har absolutt inspirert meg til å gjøre maks ut av denne livsstilsendringen og gjøre det med nettopp det; stil.

Mareritt og tekstmeldinger i søvne

Goood formiddag!

Jeg har hatt en natt full av mareritt, jeg har dønn seriøst våknet med tårer trillende nedover kinnet mitt rundt ti ganger i løpet av natten. Ulike mareritt hver gang, det ene endte til og med med at jeg sendte mamma en tekstmelding i søvne fordi et gjenferd i drømmen hadde en viktig beskjed å gi henne, haha! Er det mulig?! Jeg er så glad for at det var akkurat mamma som måtte få den beskjeden, for det gir ikke akkurat mening nå som jeg endelig er våken.. Huff.

I dag skal jeg ta livet med ro etter en lang uke med mye jobb både i butikken og hjemme. Solarium og en deilig tur med voffsen står på planen, før jeg skal love meg selv å sette meg ned med to skoleinnleveringer. Eksamen nærmer seg med stormskritt, dere! Jeg er klar for å pynte CV’en min med to utdannelser til. Det blir bra!

Ellers er jeg superklar for våren vi fikk snust litt på for en stund siden, hva skjer med at vinteren har tatt styringen igjen? Det var ikke det som var avtalen, haha. Heldigvis har jeg ingen unnskyldning for å kjøre rundt i dag – jeg har jo begynt et “nytt og bedre liv” på økonomifronten (mer om det i morgendagens lansering av min og min nieses podcast – gled deg!), så dagen skal sannsynligvis bare tilbringes her hjemme. Hjemmet mitt, som jeg endelig elsker. Åh, livet er egentlig ganske fint.

En spennende nyhet avsløres!

Herlighet som vi har jobbet på for å få dette til, men det som begynte med useriøs småpjatt er altså realitet; niesen min, Sandra, og jeg starter opp vår egen podcast! De første episodene slippes allerede på mandag, og fra starten av går det på min bekostning.. Kremt. Jeg er fryktelig nervøs og spent, men aller mest gleder jeg meg til å bli kjent med en helt ny plattform og en kanal som forhåpentligvis vil være til både underholdning, ettertanke og inspirasjon for mange.

I dag fikk vi unnagjort en aldri så liten fotoshoot til podcastens cover, så nå er alt faktisk klappet og klart til lansering på mandag.. Uææh. Det vil altså slippes en ny episode hver mandag morgen fremover, men vi er da ikke kjent for å dyppe tærne i vannet – så vi kjører på med tre episoder på rappen 11.03.2019.

Sååå giraaa! Dette blir rett og slett råbra, ingen tvil om det. I tillegg til at vi tar opp sentrale og viktige tema, blir det selvfølgelig en god dose jentesnakk, hakket for mye privatliv og ikke minst en solid dose humor – akkurat som det er når praten sitter løst og ingen andre hører på oss 😉 Jeg er så stolt over det vi har fått til hittil og kan garantere at episodene bare blir bedre og bedre, selv om jeg personlig ikke håper på så altfor mange lyttere til episode 3…

Jeg håper at dere får en riktig nydelig helg og at dere ser like mye frem til mandagens podcast som det vi gjør. Come on – let’s go!