Nyter sommervarmen

Hei! 

Sienna og jeg har akkurat (ikke “akkurat” nå lenger; jeg slet i cirka en time med å laste opp bilder) spist frokost, så nå har vi slengt oss ned i sofaen med “Dinosaurtoget” på TV’en. Herlig! Jeg har hatt det så innmari hektisk i det siste, så siden bloggen bare er et lite hobbyprosjekt på siden av alt annet, har jeg ikke en gang tenkt på den. I går leverte jeg tre saker, og gjorde ferdig ytterligere tre som skal leveres i dag (jeg må bare få tilsendt et bilde av kildene mine først), så det var en smule… Kaotisk. Men det er deilig innimellom det også; man føler seg nesten litt som et supermenneske når alt først går i boks. Haha! 

Det er selvfølgelig ikke bare jobb som har stått på menyen i det siste; vi har hatt middagsbesøk, kost oss ute, gått turer i skog og mark og ellers utnyttet solen og sommervarmen til det fulleste. Høsten har i hele mitt liv vært min favorittårstid, men nå som jeg er mamma må jeg innrømme at jeg liker sommeren aller best. Det er ingenting som er så hyggelig som å kose oss utendørs i en halv evighet – helt uten kalde fingre og røde neser. 

Ååh, sommer♥ Det er ikke så fryktelig varmt ute i dag, men solen jobber og gjør sitt beste – så ut en tur for å nyte solstrålene må vi uansett. Men først; en liten lur for Sienna, og mer jobb for mammaen. Dette skal bli en fin dag! 

Sunn sjokoladekake og camping på stuegulvet

Ah, vi har hatt en ordentlig lat dag i dag – kun kost oss inne med lek, baking, TV og camping på stuegulvet. Sistnevnte var så koselig; jeg tror det må bli fast innslag hos oss på kveldstid♥ Apropos baking; jeg forsøkte meg på en litt sunnere variant av sjokoladekake (1-2-3, selvsagt) i dag, og det ble faktisk rimelig vellykket! Mye mulig at graden av vellykkethet kom av ekstreme mengder usunn sjokoladekrem bestående av smør, melis, kakao, vaniljepulver og O’Boy, men det kan gå for det samme. Det er tross alt tanken, og ikke kaloriene, som teller. 

Jeg tror det lyser rimelig greit av meg at jeg er både trøtt og sliten etter dagen – selv om det har gått i hvilepuls fra morgen til kveld, omtrent. Ja, bortsett fra en liten treningsøkt etter at Sienna hadde lagt seg. Jeg har innsett at noe jogge-menneske kommer jeg aldri til å bli igjen etter årene med tvangstrening, og ikke kan jeg fatte hvordan jeg skal få tid til å besøke treningssenteret med jevne mellomrom heller, så løsningen dukket omsider opp; hoppetau! Det er jo så effektivt, og ikke tar det lange stunden heller. Jeg kicket i gang vanen i dag med seks minutter, så herfra kan det bare gå én vei, og det er fremover! 

Nå sitter jeg med litt jobb igjen, før jeg skal finne sengen om ikke så altfor lenge. Jeg har så mange spennende prosjekter på gang, så det er mildt sagt vanskelig å legge fra seg arbeidet når klokka nærmer seg leggetid. Men; jeg gir det et forsøk.

Ha en riktig god natt, og husk å send meg en epost dersom du har en tanke om at dine opplevelser eller erfaringer kan egne seg på trykk i et magasin eller i en avis – det er det gode muligheter for at vi kan få til sammen! [email protected]