Nyttårsforsett 2019

For et år 2018 har vært! Jeg har vel sagt det hvert år siden, men bortsett fra året 2013, er det utvilsomt dette året som har lært meg aller mest om meg selv. Det har vært et hektisk år med mange baller i luften, jeg har klatret en bratt læringskurve både i skolesammenheng og i de aller fleste andre arenaer – samtidig som det har vært ufattelig gøy på veien. Jeg har lært at det er ingen tvil om at jeg får til akkurat det jeg vil få til, og at jeg rett og slett er rimelig hardcore 😉 Det er en fin følelse, det!

Nå som 2019 banker på døren i hvert øyeblikk, har jeg selvfølgelig brukt litt tid på å reflektere over hva jeg ønsker at det nye året skal bringe – og hva jeg selv ønsker å jobbe mot i året som kommer. Noen av målene er vanskelige å nå, mens andre rett og slett handler om prioriteringer..  

LES OGSÅ: Slik gikk det med nyttårsforsettene for 2018 

1. Utnytte naturen enda mer 
Sienna og jeg er overhodet ikke fremmede for å ta naturen i bruk så ofte som mulig, men vi skal bli enda flinkere til det i året som kommer. Lite gir mer en boblende lykkefølelse enn å tilbringe timer utendørs med nistepakke og sitteunderlag i sekken!

2. Våge å satse 
Jeg har aldri vært særlig pysete (med unntak av alt som kan risikere at jeg blir kvalm, da), men når det kommer til å åpne meg opp og la andre slippe inn til hjertet mitt… Det er skummelt, det. 2019 blir året hvor jeg skal våge å satse, også på kjærligheten.

3. Bli mer økonomisk 
Vel, et av mine nyttårsforsett for 2018 var jo å bruke mer penger på meg selv – det har jeg klart med glans, hehe! Jeg skal ikke slutte med verken vippeextentions, sporadiske frisørbesøk eller solarium altså, men jeg skal bli tre hakk mer økonomisk enn det jeg er i dag. En stappfull buffer- og sparekonto frister mer enn det meste akkurat nå.

4. Dra ut oftere 
I år har jeg rørt alkohol fire ganger, målet for neste år er seks. Haha! Jeg kommer virkelig aldri til å bli noen festløve, men jeg innser at jeg ikke akkurat bli yngre – også er det jo så innmari gøy når man først kommer seg ut litt! Så ja, én kveld annenhver måned skal jeg gjøre mitt beste for å klare.

5. Bli sjef 
Dette er jo ikke opp til meg, men det er ingen tvil om at jeg ønsker meg en sjefsstilling, aller helst i 2019. Det er alltid lov å drømme – og å krysse fingrene for at det skal kunne skje 🙂

2019 – let’s do this! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg