Julefreden senker seg

På fredag tikket det inn en melding på telefonen min, av ingen ringere enn selveste Rampenissen 😉 Han bad oss om å kjøre direkte fra barnehagen og ut til mine foreldre for å tilbringe hele helgen der, hihi. Jeg elsker de helgene det er mulig for oss å komme oss “hjem” til verdens beste foreldre/besteforeldre, det er noe helt spesielt ved det – ikke minst å slippe å løfte en eneste finger i løpet av en helg altså 😉 

Akkurat nå sitter jeg i stuen med fyr i peisen, julelys i vinduene og levende lys på bordet♥ Det er så innmari koselig, slike kvelder ønsker jeg meg mange flere av! Om en liten stund skal jeg prøve å grave frem resten av julepynten fra boden (lurer på hvor lenge jeg har satt det på to do-listen nå…) slik at det virkelig kan lyse “jul” av hele leiligheten. Finnes det egentlig noe hyggeligere enn det? 

I disse dager er det nesten som om jeg må klype meg selv i armen for å fatte at livet ikke er en drøm.. Åh, jeg er så heldig! Tenk at alt bare… Ordner seg? Blir så uendelig mye bedre enn hva du noensinne turte å håpe på, eller i det hele tatt drømme om…?

La meg få ha det akkurat slik, akkurat helt for alltid. Vær så snill. Mer ville jeg aldri ha funnet på å be om♥ 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg