Førjulsmagi

I dag har jeg hatt *trommevirvel* fri fra jobb, så til tross for at søvn og avslapping i aller høyeste grad har blitt prioritert, har jeg endelig kommet meg veldig godt i gang med julegavehandling- og innpakning, i tillegg til at leiligheten nå er så godt som klar for julepynting. I år skal vi ikke feire julaften hjemme, så årets juletre blir et bittelite et, haha. Koselig blir det likevel – vi har jo en liten valp som ikke akkurat kommer til å la det stå i fred likevel, så det er kanskje like greit at det ikke er et som er tungt å få satt opp igjen når det rives ned… 

Jeg gleder meg så innmari til å sette i gang med pyntingen! Særlig alt som lyser og gjør stemningen ordentlig lun og koselig. Jeg gruer meg allerede til å ta ned alt på nyåret igjen, og det før det i det hele tatt er oppe. Haha! Det fine med å være tidlig ute med pyntingen er definitivt det å få beholde julestemningen så lenge som overhodet mulig. Jeg forstår meg helt enkelt ikke på de som pynter uken før selve kvelden – de kan jo umulig rekke å kose seg ordentlig før alt må ned igjen? 

Bortsett fra at jeg ikke lenger har på meg jobb-genseren (med en rød prislapp på), er dette slik jeg ser ut i øyeblikket; sminkeløs (et stort “hurra” for vippeextentions) i en henslengt posisjon på sofaen. Det gnistrer i peisen, et glass Pepsi max med isbiter er plassert foran meg og begge hundene sover søtt. Det er deilig med disse kveldene, det er det ingen tvil om. 

Før jeg legger meg skal jeg få unna det siste lille av julevasken (som må gjentas minst fjorten ganger før julaften endelig er her, men likevel), og så smått begynne å pynte litt. Så koselig! I morgen venter det en mellom/senvakt på meg, så det skal bli skjønt å kunne være i daffemodus lenge før jeg må tenke på å komme meg avgårde i morgen. Nei, denne tiden her altså.. Det er noe magisk ved det!

1 kommentar
  1. Hjemme pynter vi helt i begynnelsen av desember, bortsett fra selve treet. Har alltid hatt en tradisjon at vi pynter lillejulaften, og det får jeg heldigvis være med på i år og!
   Synst desember er såå koselig med all julepynten og musikken <3
   Ha en fin desember måned <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg