Svart fridag

Oh my, en fridag! Det var vel litt nødvendig, men jeg kjenner at det irriterer vettet av meg at telefonen lå på lydløs da jeg ble tilbudt å jobbe i dag likevel, haha. Det er jo så gøy på jobb om dagen! Det er det for så vidt alltid, men jeg må innrømme at jeg trives ekstra godt når det er mye å gjøre og aldri et stille øyeblikk. Til tross for det har det egentlig vært greit med en fridag likevel; kroppen har fått brunfarge på seg, hundene er trent og leiligheten ser nesten litt innbydende ut. 

Nå skal jeg straks begynne så smått på en innleveringsoppgave før henting i barnehagen, vi må jo finne på et eller annet morsomt i dag også. Der har jeg altså blitt så flink (med god hjelp av en fantasifull frøken som alltids vet råd når det kommer til spørsmål om hva vi skal finne på), det er virkelig sjelden det oppstår kjedelige øyeblikk. Det er hverdagsmagi på sitt aller beste, det. 

Bildet er fra i går; sliten etter jobb, med Black Week-skjorten på. Whoop! Jeg ser at det neste punktet for dagen skal være å ordne opp i brynene mine, for å si det slik.. Sånt glemmer jeg helt til jeg ser bilder av meg selv, haha. 

Ha en nydelig tirsdag! 

    1. Hei. Jeg mener ikke å være slem, men hva i all verden har du gjort med øyenbrynene dine? Det ser ikke mye bra ut! For Guds skyld, la devokse ut og fiks de hos en profesjonell! Bare et velmenende råd!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg