7 forholdstabber jeg aldri vil trå inn i

Okei, så er jeg kanskje milevis unna å havne i et forhold, men hvem vet? Livet er uforutsigbart – det burde jeg ha lært til nå. Likevel er det enkelte punkter jeg er ekstremt sikker på her i livet, og dette innlegget skal dreie seg om noen av dem. Jeg vet akkurat hvordan jeg vil leve livet mitt (og dermed også hva jeg absolutt ikke orker), så enkelte “forholdstabber” kommer jeg til å hoppe elegant over: 

Komfortsonen
Jeg har så altfor lett for å bli værende i komfortsonen og ikke gjøre stort annet enn de få aktivitetene som havner under den kategorien – og slik vil jeg jo ikke ha det! Jeg vil ut, finne på morsomheter, gjøre noe nytt, lære noe eller drite meg loddrett ut, i alle fall fra tid til annen. Netflix og sjokolade er fint det altså, men ikke syv dager i uken 😉 

Bro’s before hoes
Jeg tror ikke man kan se meg mer oppgitt eller irritert enn dersom min fremtidige kjæreste prioriterer meg fremfor venner ved enhver anledning. Joda, dersom vi har planlagt noe spesielt er det selvfølgelig lov å si at fotballkamp og øl ikke passer akkurat den kvelden – men ellers er det overhodet ingen unnskyldning for å ditche kompisene til fordel for kjæresten. No way! 

Felleslivet 
Vær gjerne interessert i mine interesser – men la dem forbli mine. Jeg kan ikke se for meg noe stort mer slitsomt enn par som gjør alt sammen, det hadde rablet fullstendig for meg til slutt, haha. 

Datteren min er hele min verden – forstå det 
1. Du får ikke treffe henne før jeg sier at det er okei, noe som tar lang tid. Maser du, ryker du. 
2. Hun er min, og jeg tåler ikke innblanding. 
3. Har jeg henne, har jeg alt. Jeg trenger deg egentlig ikke for å være lykkelig – du bør med andre ord først som sist innfinne deg med at du er en grei bonus. 
Med andre ord, kommer det ikke til å skje at jeg lar noe som helst komme før henne. 
Neida, jeg trenger ikke psykiatrisk hjelp – jeg er bare hakket for bestemt. 

Jeg prioriterer som jeg vil 
Joda, så finnes det de menneskene som syns at solarium, pene negler og dyre hårkurer er bortkastede tid og penger – men slik er altså mine prioriteringer, og slik vil det også forbli.

Bekreftelse 
Jeg er en jente av få ord, haha (ikke egentlig – men i denne sammenheng er jeg faktisk det). Ikke liker jeg store kjærlighetserklæringer, ikke finnes jeg romantisk og ikke er jeg flink til å gi bekreftelser heller. Har jeg først sagt at jeg er glad i deg så mener jeg det frem til jeg eventuelt skulle si noe annet. Haha, okei, jeg innser at dette punktet virker hardt og iskaldt – men det kommer sannsynligvis av at det er akkurat slik jeg føler meg om dagen. Så absolutt forbedringspotensiale der, men noen superromantiker blir jeg virkelig aldri. 

Ingen motstand 
En gang avviste jeg en fyr fordi han skrev et “pusete” dikt til meg. En annen gang kuttet jeg kontakten med en fordi han forgudet alt ved meg. Jeg mener… Jeg trenger litt motstand. Våg å være litt uenig, i det minste dersom du faktisk er det. Og for all del; aldri – aldri – si at jeg er en dyktig sjåfør. Da stoler jeg ikke på noe av det du sier for all fremtid. 

Såeehh.. Ikke akkurat en tekst man burde putte på Tinder-profilen, men ærlig er det i det minste 😉 

Siste innlegg