Eksamensdag

Første eksamen i disse studiene er endelig unnagjort! Og ja, det var en del mer omfattende og vanskelig enn det jeg hadde sett for meg.. Ehe. Ikke akkurat til å sammenligne med innsendingsoppgavene (som ikke er gjort på 1-2-3, de heller), hehe! Jeg fikk i alle fall svart utfyllende på alt, så jeg krysser fingrene for at det gikk bra selv om tankene rundt akkurat det er litt delt. 

Hele dagen har med andre ord gått med til skriving, lesing, skriving, lesing og enda mer skriving, hehe! Jeg har fått unnagjort litt husvask mellom slagene også (viktig å ta seg pauser, haha), så nå gjenstår det bare å sette på noen vaskemaskiner og å skifte på sengen så er alt på topp her hjemme også. Det føles så bra å starte uken med rent og ryddig hjem! 

Noen bilder fra gårsdagen; jeg tok like gjerne med meg Sienna og hennes to søskenbarn på hundetrening med Monkey. Han skal jo bli en utstillingshund med tiden, så da må det (myeeeeee) trening til 😉 Han hatet riktignok utstillingsbåndet og hylte som om han ble drept for hvert steg, men det kommer seg nok med tiden. Trening må i alle fall til! Kan du se for deg med i utstillingsringen med en slik liten pelsdott..? Haha, ikke jeg heller 🙂 

Lag deg en nydelig uke – fyll den med så mye gøy som mulig! 

2 kommentarer

Siste innlegg