Livet skjer…

Siden sist har jeg: 1. Fått en ny, liten bestevenn; Kleinspitz-valpen Monkey, 2. Kjøpt meg en ny bil, 3. Jobbet mer og hardere enn noensinne, 4. Så smått begynt å forberede meg til semesterets første eksamen og 5. Forsøkt å finne en mening med livet. Neida, det siste var helt klart bare en spøk, men akkurat nå føles det som om jeg lever i en evigvarende suppe av gjøremål, plikter og voksenoppgaver som føles hakket for voksent. 

Livet skjer, med andre ord. Og det i litt av en fart. Nå er jeg mer fokusert enn noensinne på å få orden på alle de små bitene som må på plass for at livet mitt kan bli fullt og helt strukturert (og hakket mer forutsigbart), det går seg nok til på et eller annet vis. Endringer er i vente på flere plan – jeg gleder meg sånn til å se hva livet har å by på. Men først? Ta alt med ro, la det som skjer bare skje av seg selv og ikke stresse et eneste sekund. Ikke helt “young, wild and free” med både barn, hund, ny stasjonsvogn og alt som følger med voksenlivet, men litt. Akkurat nok. Selvstendig og akkurat passelig fri. Det føles fantastisk akkurat nå. 

Hils på lille Monkey! Du forstår hvorfor han bare måtte hete det, ikke sant? Han er helt nydelig, og definitivt den enkleste, roligste og greieste valpen jeg har hatt siden den gang min kjære Poppy var liten.. Og du? Han er enda mer fluffy enn det ser ut som på bildene, hihi.

Nå skal jeg straks sette snuten avgårde mot jobb, eller, det vil si; hjemmet mitt. Det føles i alle fall ut som om jeg har bodd på Stormberg den siste uken, haha. Vi har vært fullt opptatt med å bytte butikk til det nye senteret på Moa, og nå er vi endelig i mål. Butikken er så vanvittig fresh og fin, det er helt utrolig hvor hardt vi har stått på og hvor ufattelig bra resultatet ble. Om du er i området må du definitivt ta turen innom oss! 

Ha en strålende første dag i november, da! 

3 kommentarer

Siste innlegg