Make it happen

Om man skal få noe gjort, er det jo like greit å gjøre det selv 😉 Neida, den holdningen har jeg skuffende sjelden – men i dag slo den til for fullt. Jeg skulle ommøblere soverommet mitt og jeg skulle såvisst ikke vente på at noen kunne ta turen hit for å hjelpe meg. Dette skulle jeg fikse selv, so I did. Om det var verdt det? Absolutt, til tross for at ryggen har takket litt for seg. Det har sannsynligvis også lampen på soverommet gjort, også. 

Bortsett fra å bruke altfor lang tid på å ommøblere soverommet, sette opp nye nattbord (kjempelekre små bord i svart med bordplate av speil, fra Nille av alle steder) og ordne det ordentlig fint der inne, har jeg ryddet og vasket til den store gullmedalje. Nå ser det så ufattelig bra ut i hele leiligheten (om vi later som om boden og vaskerommet ikke er en del av den), det er så deilig! Jeg elsker å ha alt på stell, virkelig. Det er bare så altfor sjelden det blir tid til 100% perfeksjon.. 

Nå: jobb-klærne på (det finnes jo ikke noe mer behagelig) og bustete hår etter tidenes powernap. I morgen venter det en nokså lang arbeidsdag igjen før resten av uken går rimelig avslappet for seg. Til helgen har jeg store planer, krysser alt som krysses kan for at de kan gå i oppfyllelse! Det hadde virkelig vært helt fantastisk. Ææh!

Resten av kvelden skal jeg bruke på maksimal avslapping, det skal bli kjærkomment. Thai-takeawaymat har funnet veien til magen min for lengst, så nå skal jeg straks ta fatt på sjokolade og brus, hihi. Slike kvelder er gull verdt innimellom. 

Ha en herlig kveld videre – og skap deg en helt nydelig, ny uke. Det skal jeg! 

#blogg #mammablogg #mammablogger #mamma #hverdag 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg