Nominert til årets mammablogg!

Sparpedia har nominert meg til årets mammablogg – noe så stas! Ikke fordi jeg nødvendigvis trenger en pris, helt ærlig er ikke bloggen min der jeg ønsker å ha den (det blir, det blir!), men fordi det er så innmari gøy å se at også mødre som velger å skjerme barna sine kan bli ansett som gode mammabloggere. 

For min del har jeg mange mål og ønsker med bloggen min, men med mitt tempo og alle mine baller i luften for øyeblikket, sier det seg selv at det går litt tregere enn jeg skulle ønske. Jeg vil så gjerne vise dere mer om mitt liv som både mamma, forfatter, student og alle andre roller jeg nyter til det fulleste, så det kommer etterhvert. Det å ha en blogg å se tilbake på har uten tvil vært både spesielt, gøy og meningsfullt for meg de årene jeg la bloggeriet på hyllen. Bloggen som en gang var en så enorm stor del av meg går jeg fremdeles igjennom fra tid til annen, skjult for alle andre enn meg selv. Det er noe utrolig spesielt ved det, syns jeg. 

Så, dersom du syns at det å eksponere barna på nettet er en uting, stem gjerne på meg som årets mammablogger. Jeg har overhodet ikke et mål om å vinne, men det å vise at det går an å “utlevere” seg selv uten å la det gå utover det kjæreste vi har, er viktig for meg. Det handler nemlig ikke om det som potensielt kan skade barna våre – men å alltid, til enhver tid, gjøre det som er til det beste for dem. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg