Tidenes skumleste kjøretur

Hei og hopp! 

Vi er egentlig på vei ut dørene her, men Sienna fant ut at det var noe hun ville gjøre før barnehagen – så da tar jeg meg tid til det. Jeg skal ikke på jobb før klokken tolv i dag så arbeidsdagen blir rimelig kort for min del, men det betyr selvfølgelig ikke at jeg ikke har nok å gjøre.. Vi bestemte oss for at oppvarting var en god idé i går, så vi tok turen til Vigra og foreldrene mine for nettopp det. På vei hjem lyste brått alle varsellampene i bilen, før de etterhvert sluknet – bortsett fra ett. I vill panikk ringer jeg pappa (takk og lov for høyttaler i bilen) og fikk vite at denne lampen var intet annet enn lampen som viser at et eller annet er galt med motoren. Just great! 

Så, i dag må jeg ringe rundt til alle verksted nære nok til at jeg slipper panikk dersom hele bilen skulle stoppe helt opp og be dem om å vær så snill legge alle dagens planer til sides for å hjelpe en blondine i nød… Jeg må jo komme meg på jobb, hente i barnehagen og alt mulig senere – jeg kan ikke være uten bil så mye som et eneste minutt, sånn egentlig. Forhåpentligvis ordner det seg, jeg skal ringe med én gang Sienna er levert. 

Så joda, forhåpentligvis går hverdagskabalen opp i dag også.. Jeg som var så fornøyd med å få tildelt en så rolig og gøyal dag, da! Det var da ikke måte på hvor mye jeg hadde planer om å få unnagjort før jobb, haha. Det kommer en dag i morgen også, heldigvis. Og i overmorgen. Pust inn, pust ut. Jeg skal nok komme i mål på et eller annet vis uansett. 

Men du! Jeg har helt glemt å fortelle deg noe! Jeg er nominert til årets mammablogger av Sparpedia! Klikk deg gjerne inn for å stemme på meg dersom du syns at en mammablogger som ikke eksponerer barnet sitt, men som likevel (forhåpentligvis?) er interessant likevel, burde vinne. Det hadde vært så stas! 

 

#hverdag #hverdagen #mamma #mammablogg #mammablogger #bloggawards #awards #mammablogging

Siste innlegg