Pjuskeform

God formiddag! 🙂 

Her tar vi livet med ro; ingen av oss er i 100% form, så i dag skal det bli deilig å bare ikke gjøre noe som helst. Slike dager er gull verdt, særlig når halsen føles sår og kroppen er litt ekstra sløv. Jeg vurderer å ta turen hjem til foreldrene mine for å snylte middag der, haha. Alt i latskapens navn der altså.. Noen ganger er det så innmari greit å ha muligheten til å stikke innom for å få maten servert uten innsats. 

Ellers må jeg se å få unnagjort noen skoleoppgaver snart, det er skummelt hvor raskt eksamensdatoen nærmer seg.. Jeg er sånn i tvil om jeg skal kjøre på med enda en eksamen dette halvåret, slik at det slipper å bli så ufattelig mange neste år. Usikker, usikker! Jeg har jo egentlig ikke tid i høst i det hele tatt, men vi får se. Det hadde vært litt greit å få enda mer unnagjort, jeg aner jo ikke om livet mitt er like hektisk på vårparten som det er nå – da ville det vært dumt av meg å ikke fordele det litt bedre. 

Yesterdays mood; på jobb, halvsyk og ventet på at en kollega skulle komme innom til stengetid. Haha, sliten! Jeg tror vi har godt av en liten pustepause akkurat i dag, så er vi forhåpentligvis klare for hverdagen med alt det innebærer i morgen. 

Lag deg en ordentlig fin dag, da! 🙂 

Siste innlegg