Deilige høstdager

Gooooooooood morgen! 

Dagen vår er godt i gang, men sløvt og med god tid – som vi liker det aller best. I går tok vi turen til luftegården borti svingen her, sammen med min yngste storebror og hans firbente. Så koselig! Hundene fikk løpt, herjet, lekt og løpt enda mer – slike dager er gull. Etter at hundene omsider ble slitne, tok vi turen innom butikken for å handle inn til både taco og dessert, som vi tok her hjemme. Jeg må snart lære meg å ikke handle sulten, haha.. Det ble litt for mye mat igjen for å si det sånn! Dessert også, for den del. Vi var så mett alle sammen at vi kun forsynte oss en gang – typisk at jeg da hadde kjøpt dobbelt opp, haha. 

Alt i alt en helt nydelig søndag hvor alt bare kunne tas i vårt eget tempo, det liker jeg! Ingen jobb, ingen plikter. Herlighet, så sårt trengt.. Før jobb i kveld skal jeg rydde og vaske opp igjen siste rest av bevis på at søndagen var hakket latere enn andre dager, hihi! 

Fine folk, fine hunder – og tildels fint vær på toppen av det hele. Da kan det jo ikke bli stort bedre! Det var riktignok iskaldt selv om vi hadde kledd på oss mangfoldige lag under tykke ytterplagg, men det er noe av sjarmen med høsten. Det å komme hjem og hive seg over matlagingen i et varmt og lunt hjem etter å ha vært ute i timevis er så deilig! Sienna spurte om vi ikke kan kjøpe inn til kakao snart, så det må vi gjøre. Tenk at det ikke er lenge til november…? Hehe, tiden kommer til å gå like raskt fra nå til da som fra sommeren til nå, så egentlig kan man vel begynne å ønske hverandre et godt nyttår allerede. Jeg fatter ikke hvordan det overhodet er mulig – kan noen sette på bremsene snart…? 

Ha en helt nydelig start på uken, da!

#mandag #hverdag #hverdagen #hund #hunder #friluft #friluftsliv #barn #mamma #mammablogg #mammablogger #høst 

Siste innlegg