I dag skjer det noe helt sykt

Jeg skulle egentlig skrive om hvor fantastisk deilig det er å endelig ha en fridag, men i stedet må jeg skrive om meldingen jeg våknet til i dag tidlig… En pakke er på vei til meg i posten, og den ankommer i dag. Det kribler i hele kroppen, hjertet slår raskere og det hele føles så fullstendig surrealistisk. Pakken inneholder intet mindre enn mine eksemplarer av min debut-barnebok. Jeg er utgitt forfatter! Helt på ordentlig! Og; i dag skal jeg endelig få holde boken i hendene mine for aller første gang. Jeg tror ikke noe kan beskrive denne følelsen, herlighet så ufattelig! 

Æææhhh, nå må tiden gå raskt – og Postnord enda raskere 😉 Fy søren, som jeg gleder meg! 

Jeg kommer selvfølgelig til å dele både bilder og mye annet med dere etterhvert, hihi. Jeg er utgitt forfatter. Tenk på det! Forfatter! Helt på ekte! Okei; nå skal jeg forsøke å tenke på noe annet en liten stund, så hverdagspjatt hører til. Om ikke annet, så for å avlede meg selv fra å ringe Postnord for å be dem bryte fartsgrenser, haha. 

Mens resten av teamet på jobb gjorde seg klar for personalmøte, tok jeg selfier i speilet… Ehhe. Det er noe rart med det å kle seg i vanlige klær når jeg så godt som alltid går kledd i arbeidstøyet, haha. 

I dag har jeg altså fri (ja, det ble brått lite interessant…), så dagen skal tilbringes med (boken min!!!!!!!!!!!!!!!!!) husarbeid, litt skoleoppgaver og ellers det som måtte falle meg inn. Jeg kjenner på hvor sårt tiltrengt denne dagen er, så pulsen skal være lav (bortsett fra når jeg åpner opp pakken som inneholder boken miiiiin!!!) og hvilemodus på. I morgen venter det en dobbeldag på jobb, så nå skal denne dagen nytes til det aller fulleste. Ha en helt nydelig helg, fine gjengen! 

Siste innlegg