Tornerose

Det skulle ikke ha vært lov å være så trøtt som det jeg er nå. Det føles ut som om jeg kan klare å sove i flere døgn uten så mye som å løfte på øyelokket, haha. Dagen startet med et møte, deretter tidligvakt på jobb for så å vandre rundt litt for å få tak i nødvendigheter.. Vel, eh, shopping kan man vel også kalle det. Viser alt senere dersom jeg ikke tar natta innen kort tid. Jeg er så fornøyd! 

En medvirkende årsak til trøttheten min kan så absolutt være at jeg slukte ekstreme mengder bacalao med tre skiver med haugevis av smør på, noe som snart skal etterfølges av godteri og ostepop… Kjøpte meg bikini i dag, skjønner du. Ingen bikinier passer meg rundt livet, så her må det mer fett til! Jeg gir det i det minste et godt forsøk, om jeg får si det selv. 

Ikke akkurat noen Tornerose, men sannsynligvis enda trøttere. Det skal bli så innmari deilig å sove! Jeg er utslitt i både hodet og kroppen, men først må jeg helt enkelt catche up’ med gjengen på Love Island. I natt brettet jeg klær til den store gullmedalje, så det bør vel også legges på plass; jeg skal jo tross alt ta bilder av alt det nye, freshe jeg har kjøpt i dag. Haha, du vet det er lenge mellom hver shopperunde når du ivrig vil vise det frem på bloggen… Ehhe. 

I morgen venter tidligvakt igjen, så jeg bør vel egentlig ikke sove i mer enn maks en liten halvtimes tid dersom jeg skal ha sjanse til å legge meg til fornuftig tid senere.. La oss bare late som om vi tror det kommer til å skje. 

Jeg håper du har hatt en nydelig dag, du også? 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg