Wishlist

Jul (og bursdag for min del) nærmer seg med stormskritt – og ønskelisten min har vel sjelden vært lengre enn det den er nå, hehe. Nå som jeg virkelig går hardt inn for å være langt mer økonomisk bevisst, har jeg bestemt meg for at enkelte ting er forbeholdt ønskelisten – og ikke noe jeg “bare skal unne meg selv fordi jeg fortjener det”. 

Gavekort 
Upersonlig for noen – perfekt for meg som liker å bestemme selv. Jeg ønsker meg spesielt gavekort til; Coop Obs Bygg (oi, så voksen da, gitt!), til en eller annen frisør (herlighet, så sårt trengt), Lindas Velværesalong (nails on fleek, please) og Atlanterhavsparken. Så kos! 

Alt-mulig-eske
Dette er standardønsket mitt til foreldrene mine hvert eneste år, og er det aller, aller fineste jeg kan få: En kasse full av det man alltid trenger i et hjem, men som er kjedelig å kjøpe inn selv, som vaskeartikler, toalettpapir, håndklær også videre. Jeg kommer aldri til å slutte å ønske meg akkurat dette. Hint, hint, mamma og pappa. 

Baderomsteppe
Jeg trenger så sårt et rundt baderomsteppe i svart- og gullfarger. Jeg har ikke funnet det ennå, men ser det for meg i hodet likevel. 

Planter 
Grønne planter i svart eller gullkrukker – åh, kan det overhodet bli nok? Neppe! 

Mobildeksel 
Min kjære Samsung Galaxy S9 trenger et deksel som også har plass til alle kortene mine. Helst rosa! 

Klær 
Jeg trenger høstkjoler (tykke og deilige, slike kjoler som føles mest ut som en varm klem), sokker (!!), undertøy (ekstra small i underdel og 75D i overdel til spesielt interesserte, haha) og tykke gensere. Høsten og vinteren kan gjerne være så lange de bare vil så lenge jeg har den rette garderoben til det. 

Interiør 
Pynt og nips i mørkt kongeblått, svart eller gull – ja, takk! 

Det meste til kjøkkenet 
Jeg trenger drikkeglass, bestikk og flere fat, haha. Jeg forstår ikke helt hvor slike ting tar veien, men forsvinne gjør det nokså ofte. Jeg skulle vel hatt en mellomstor kjele til også, når jeg tenker meg om. 

Pledd 
Går det overhodet an å ha nok pledd? Aldri. Her går det også i sort, gull eller mørk, mørk blå. 

Jeg innser at jeg må være ganske enkel å finne gave til.. Den som sier at de egentlig ikke ønsker seg noe derimot, det er irriterende mennesker. Dette innlegget minner meg på at jeg må se til å begynne med årets julegaveinnkjøp allerede; jeg begynner nemlig sjelden før desember måned, og stresser meg ihjel de siste dagene før jul. La oss krysse fingrene for at det ikke skjer igjen. 

Siste innlegg