Ett skritt bakover, to frem

Hei og hopp! 

Ser du noe nytt? Ja, jeg har flyttet bloggen min igjen. Denne gangen er også domenet mitt, Lizbethosnes.com, tilknyttet denne bloggen. Det har vært vanskelig å “komme tilbake” til bloggingen slik jeg følte skulle gå så lett, men nå har jeg forhåpentligvis landet. Det å skrive så fritt og om alt og ingenting gir meg så mye, altfor mye til at jeg kan la være selv om det er vanskelig å komme seg over bloggstokkmilen noen ganger.. Forhåpentligvis vil jeg komme godt inn i det igjen. 

Nå har jeg også flyttet over de seneste innleggene fra den andre bloggen, så det skal ikke være så mye å gå glipp av. I enkelte av innleggene ble bildene merkelige, men fremover vil det altså bli som normalt. Hva nå enn det er. 

Treningstøyet på – magen sliten – hodet klar for avslapping.. Eller? 

I dag har jeg faktisk fri (!) fra jobb, så morgentimene har blitt brukt til flytting av blogg, betaling av regninger og andre kjedelige greier jeg har for vane å utsette hakket for lenge. Jeg mener; det finnes jo så mye annet å bruke tiden på? Etterhvert skal leiligheten ryddes og vaskes (jeg begriper ikke hvordan to så små mennesker kan rote så innmari mye i løpet av en dag..), før jeg skal sette i gang med skolearbeidet som utvilsomt har støvet litt ned den siste tiden. Familielivet og jobb står øverst på prioriteringslisten, så slik må det bare bli. Jeg har heldigvis for vane å arbeide med ordentlige skippertak når jeg først setter i gang, så det byr nok ikke på så store problemer. 

Okei; nå skal jeg hive meg rundt. Fridag eller ei; jeg får aldri nok timer i løpet av et døgn 🙂 

 

Siste innlegg