En dag for minneboken

Åååh, som jeg elsker dager som gårsdagen! Sienna og jeg var tidlig ute med å spikre Sankt Hans-feiringen. Etter å ha tilbragt mesteparten av dagen på en strand med grilling, bål, lodd-trekning, hoppeslott og kvalitetstid med familie, rakk vi bare så vidt å slappe av litt her hjemme før turen dro videre; med båt, denne gang! Jeg hadde lovet Sienna at hun skulle få være våken til hun sluknet av seg selv denne midtsommeraftenen, så gjett om det var stas! Hun la seg vel å merke til i onkels armkrok og sovnet idet vi skulle kjøre hjemover igjen i båten.. Da hadde jeg for så vidt vært i halvsvime den siste timen selv, haha. 

Nei, slike dager er virkelig gull verdt. Jeg vet om flere som syns synd på barna som ikke får “sydenturer” hvert år, men helt ærlig.. Jeg syns mer synd på barn av foreldre som ikke evner å gjøre helt vanlige, norske sommerkvelder om til en drømmedag av dimensjoner. Det er jo der magien ligger, spør du meg. Jeg har lagt haugevis av planer for den siste uken av sommerferie nummer én, så det vil heldigvis bli massevis av tid til å skape enda flere fantastiske sommerminner – helt uten å prioritere flyreiser og sydenturer. 

I dag går turen til foreldrene mine for middag der, før vi i morgen skal forsøke oss på fiske.. Jeg maste meg til å få slenge ut en fiskestang fra båten i går, men det endte med at jeg gav den videre etter fem minutter fordi jeg overhodet ikke fikk napp. Det ble ikke noen selvfisket middag på oss, for å si det sånn! Vi får prøve igjen i morgen. Da skal jeg vel å merke finne et eller annet sted man kan kjøre til for å fiske, så det kan jo bli en aldri så liten utfordring… 

Men først; rydding og vasking av leiligheten. Igjen. Felix har vært alene hjemme i hele går, det trengs mildt sagt selv om vi forlot et skinnende rent hjem… Argh. Jeg håper at dere alle har hatt en nydelig feiring av dagen som var. Om ikke, ta det igjen i dag da, vel! 

    1. Slike minner er virkelig verdt å ta vare på! Jeg var aldri på sydenferier når jeg var lita. Jeg tilbragte så og si nesten hele sommeren min hos besteforeldrene mine, eller så var vi i campingvogna vi hadde! Å jeg angrer ikke på de minnene jeg sitter igjen med. Jeg fisket, teltet, var med campingvennene mine, hadde piknik i hagen eller i skogen med bestemor. Så det er minner jeg lever på den dag idag! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg