Dette visste du ikke om meg

● Min beste, men også desidert den verste, egenskapen jeg har er godheten min. Forhåpentligvis vil det lønne seg til slutt, men naiviteten og “dumsnillheten” kan iblant være overveldende. 

● Jeg har, for å være helt ærlig (og en smule narsissistisk), en ganske fin sangstemme. 

● Det finnes ingen i verden jeg ler så mye med eller er meg selv i så høy grad med, som kjæresten min. Jeg mener det, humoren er kanskje elendig – men den er vår. Vi sier så ufattelig mye helt i kor hver eneste dag, også de sykeste ting som overhodet ikke egner seg verken på tekst eller i tale foran noen andre enn hverandre. Jeg tror helt oppriktig at absolutt alle som kjenner meg hadde fått fullstendig sjokk om de var flue på veggen når vi er sammen alene. Vi har til og med spurt hverandre samtidig om den andre har plantet en chip i hjernen vår for at vi skal si og tenke så mye likt konstant.. 

● Jeg er svært følsom og gråter ofte, men i 99,997% av tilfellene gråter jeg på vegne av andre enn meg selv. Å fortelle hvorfor jeg gråter føles i nesten alle tilfeller helt umulig, det er aldri bare én årsak til det. Det blir så mye, alt samles opp og den eneste måten å få det ut på er å la tårene trille. Først når tårene får trille i noen sekunder kan jeg tenke logisk over situasjonen og sortere ut hva som er verdt å tenke videre på, og hva som står utenfor min kontroll og som dermed ikke er verdt å dvele ved. 

● Jeg har begynt med lesebriller! Synet mitt er helt forskrudd. Egentlig bør jeg ha ordinære briller til hverdagsbruk også, men det utsetter jeg til øynene mine har blitt vant med å bruke lesebriller i første omgang. 

● Jeg ville heller latt meg lobotomere enn å gjennomgå en overfladisk, kosmetisk operasjon uten svært tungtveiende årsaker. Det er selvfølgelig lett å si når man over-all er passelig fornøyd, men forhåpentligvis står jeg fast ved samme mening om fem, ti og tjue år også. 

● Jeg finnes ikke det minste sjenert og stresser ikke over hvorvidt andre mennesker liker meg eller ikke. Middag med svigers – uten at partneren min overhodet er med? I’m in, om det så er første gang jeg møter dem. Det skal ekstremt mye til for å sette meg ut av spill i sosiale situasjoner, jeg er generelt veldig trygg på meg selv – mest fordi jeg vet at hjertet mitt er genuint godt, og at de eneste menneskene jeg bryr meg om å ha i livet mitt er de som verdsetter nettopp det. Om noen ikke liker meg er det i alle fall ikke fordi jeg ikke er snill nok, så da spiller det helt ærlig ingen rolle uansett. 

● Jeg er på Pepsi Max-rehab nå, og er inne i mitt andre døgn uten. Jeg har vært så avhengig av denne magiske drikken (herregud, savn) at jeg presterte å helle et glass vann i hodet på hunden min da jeg en gang prøvde meg på å ha vann stående på nattbordet i stedet for Pepsi Max. Det var nemlig om natten denne avhengigheten var som aller verst, ved flere tilfeller kunne jeg drikke en stor flaske i løpet av en natt. I søvne. Nå har jeg forsøkt å bytte ut brusen med kullsyreholdig vann med smak i stedet, og så langt ser det ut til å gå veldig fint. Jeg må fremdeles ha det sorte (vel, rødbrune) gullet med på jobb eller i andre situasjoner hvor jeg er “fanget” over en lengre periode, men det er så absolutt fremgang! Minuset er at jeg føler meg konstant ihjeltørst og helt uttørket, til tross for at jeg drikker mye vann. 

● Den aller fineste følelsen i hele verden på generelt basis, er for meg å gjøre andre glad. Om jeg har penger til overs bruker jeg de på andre uten å nøle i et nanosekund en gang; ikke fordi jeg krampaktig prøver å imponere, men fordi det ikke finnes noe som gjør meg så oppriktig glad som å kunne få glede andre. Sånn sett er jeg egentlig like egoistisk som gavmild, ettersom jeg er sikker på at jeg får enda mer ut av gavene jeg gir andre, enn det de selv får. 

● Jeg har helt ærlig aldri gått en eneste dag av min datters liv, inkludert tiden hun var en liten “reke” i magen, uten å tenke over hvor ufattelig heldig jeg er og hvor ubeskrivelig takknemlig jeg er. 

Fortell meg noe om deg selv, da! 

    1. Så fine ting! 😀 Jeg er avhengig av snus, pepsi max og Imsdal. Sær blanding, men jeg liker å være litt sær. Jeg slutta å røyke for snart 10 mnd siden, å var sikker på at jeg skulle gå opp utrolig mye i vekt. Jeg gikk aldri opp , men jeg gikk heller ned! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg