Effektivitet og fargesplash

Goooood morgen! 

For en effektiv dag vi hadde i går, der gir jeg meg selv en aldri så liten klapp på skulderen. Sienna og jeg storkoste oss fra morgen til det var på tide med legging, og med pizza fra Pizzabakeren dro jeg i gang en aldri så liten “dugnad” for å få tatt det andre strøket på garasjen. Det blir så innmari fint her med en dyp, mørk og litt kald gråfarge på både huset og garasjen. Fasaden på huset kommer endelig til å matche det moderne uttrykket her inne i leiligheten, så det blir ikke annet enn skikkelig bra. Nå gjenstår det bare å male selve huset… Stillasmontøren var her i hele går, så når regnværet (hva skjer med det?!) gir seg blir det kjempebra. Jeg har innsett at jeg faktisk elsker å male – det er ikke verst til å være en som knapt kan noe som helst handy. 

I dag står det avslapping på planen, nok en gang. Det har blitt meldt storm med orkan i vinden her, så det passer egentlig fint at vi er litt pjusk i formen og trenger en rolig dag. Jeg skal se om jeg ikke får jobbet litt med noen av prosjektene mine også, det er jo bare koselig. Ellers er jeg så spent etter et av intervjuene jeg var på på tirsdag, som faktisk var et jobbintervju der jeg var den som ble intervjuet.. Ååh, som jeg vil ha den jobben! Kryss fingrene for meg, det trenger jeg i den harde konkurransen jeg befinner meg i nå. 


Kilde: We heart it/Colors

Jeg trengte litt farger i tilværelsen, derav collagen ovenfor. Dessuten passer den så fint til det jeg har bedrevet tiden min med; maling. Farger gjør meg glad! Det må jeg huske på neste gang jeg skal på shopping. Jeg eier jo knapt noe annet enn mørke klær. Det passer dårlig til personligheten min, haha. 

Nei, nå legger jeg sammen datamaskinen til fordel for å høre litt på Disney Channel med øynene lukket.. Og ja, vi vet alle hvor det ender. Men, en aldri så liten powernap er virkelig ikke å forakte akkurat nå… 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg