En dag i mitt liv – 12.06.2018

Slike innlegg er alltid morsomme å lese, så i dag tar jeg dere rett og slett med på en “vanlig” dag i mitt liv. Sienna har som nevnt sommerferie nå, så da må vi sjonglere litt her, haha! Heldigvis har jeg en fantastisk familie som alltid stiller opp, så ting ordner seg uansett – selv om det kan bli litt hektisk. Slike innlegg skal jeg skrive oftere fremover, det blir jo så gøy å se tilbake på om bare noen få år, eller måneder for den saks skyld. 

07.00: 
Vi står opp og gjør oss klare for dagen. Stell, frokost, påkledning, lufting av hunder – så er vi good to go! 

09.00: 
Kjører Sienna til foreldrene mine. De bor nesten en time unna, så det gjelder å være ute i god tid. Tilbringer litt tid der, før jeg må dra videre og Sienna står ovenfor en dag fullt av lek og morsomheter med verdens beste besteforeldre. 

10.30: 
Jeg har kjørt i rundt tjue minutter for å finne frem til en passende parkeringsplass i byen. Jeg skal på dagens første intervju! 

11.30: 
Kjører avgårde mot Moa, kjøpesenteret vi har her. Trasker litt rundt i påvente av intervju nummer to for dagen. 

13.30: 
Intervju nummer to finner sted, også et veldig spennende intervju som jeg gleder meg til resultatet av.. Dette blir spennende tider! 

14.30: 
Jobb om en halvtime. Møter en venninne og tar et spontant intervju nummer tre for dagen, like før jeg skal på jobb. Sånt er gøy! 

15.00: 
Jobb i butikken Enklere Liv. Jeg digger denne jobben, så tiden flyr. 

20.10: 
Arbeidsdagen er overstått og kassaoppgjøret tatt. Jeg møter foreldrene mine utenfor jobben og suser hjem for at det ikke skal bli så altfor sent på vesla. Heldigvis er det ferie, vi tåler litt “rangling” da! 

20.30: 
Vi er vel hjemme, og Sienna – som allerede har fått kveldsmat – er i seng. Snakk om effektiv mamma! Nå slapper jeg av litt og catcher up med kjæresten for å fortelle om dagen vi har hatt. 

22.00: 
Vi bestemmer oss for å male garasjen. Vi skal male hele huset i løpet av kort tid, og den ene veggen skal byttes ut (heldigvis av profesjonelle) for så å males. Jeg har bestemt meg for at det er en grunn til at jeg bor i underetasjen, så garasjen, muren som er rundt leiligheten min og rekkverket på terrassen min får være mine prosjekt. 

00.30: 
Garasjen er ferdig malt! Og det er for så vidt området rundt også… I alle fall der jeg holder på. Kjæresten overnatter hos meg i natt, så han er i skrivende stund på kjøkkenet for å fikse omelett til oss. Ikke verst! Etter å ha inntatt den skal jeg hoppe rett til køys, det skal bli innmari deilig etter en dag som denne, kjenner jeg. Men først; lese litt blogg og publisere dette innlegget. Om en times tid ligger jeg sannsynligvis i drømmeland allerede – trøtt er jeg akkurat nå. 

 

God natt! 

#hverdag #hverdagen #personlig #mamma #mammalivet #mammablogg #mammablogger #blogg #blogger #dagenmin #tirsdag 

Siste innlegg