I sommer skal jeg…

Tilbringe hellig tid med Sienna
Vi har endelig tatt sommerferie! Jeg må jobbe litt likevel, men det går helt fint. Nå har vi tre uker ferie sammen som skal tilbringes med sykling, turer, grilling, spill, lek, kos og forhåpentligvis enda mer bading enn det vi har fått til til nå. Vi har jo allerede hatt en helt nydelig sommer som vi på alle vis har utnyttet på best mulig måte, men det er aldri feil å drømme om å få bli enda mer bortskjemt med sol og varmegrader! 

Jobbe 
Jeg skal selvfølgelig jobbe i sommer, men heldigvis går alle vaktene mine opp med Siennas sommerferie. I morgen har jeg to jobbintervju også, så forhåpentligvis trer jeg inn i høsten med en fast stilling. Det hadde vært helt fantastisk! 

En liten tur..? 
Jeg snuser på å ta en liten todagers-tur til Tafjord i løpet av sommeren, men det får komme som en ekstra-ferie utenom den vi har nå. Jeg må bare se an vaktlistene mine og økonomien, men forhåpentligvis skal det gå i orden. Kanskje i august? 


Og ja; nappe brynene står også på planen for sommeren… Kremt. 

Pusse opp! 
Det er ikke billig å eie sitt eget hjem, det er helt sikkert. Vi må skifte ut den ene veggen på huset, samt male hele huset, muren og garasjen. Den ene broren min venter også baby i løpet av sommeren, så jeg har tatt på meg å pusse opp sprinkelsengen etter Sienna. Maling er heldigvis bare gøy, så det ser jeg frem til!

Gjøre en skikkelig innsats på skolefronten 
Dere, jeg er så stolt over innsatsen jeg har fått til til nå – det er helt utrolig å tenke på at jeg har kommet så langt på skolefronten samtidig som jeg har vært alenemor og arbeidet mildt sagt knallhardt utenom. I sommer skal jeg få gjort unna enda mer, slik at jeg står mer enn klar til de eksamenene jeg skal ta allerede i november… Det verste? Jeg gleder meg faktisk! 

Trene 
Jeg skal absolutt svinge meg litt på treningssenteret også, det er ingen vei utenom. Jeg takler ikke å føle meg svak og dvask, så det må jeg se til å prioritere – og det litt kjapt. 

Har du noen planer for sommeren? 

#hverdag #mamma #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #hverdagen #sommer #planer #tanker #personlig

Siste innlegg