Summertimes

God morgen! 

Dagen min startet for en stund siden, så nå tar jeg en velfortjent pause i sofakroken. På planen i dag står det blant annet mye (!) skolearbeid og litt skriving på ulike prosjekter, før jeg setter meg i bilen og beveger meg mot “svigers” for middag der. Finnes det egentlig noe bedre enn å bli servert verdens deiligste middag, helt uten at man trenger å overhodet tenke på å lage den selv..? Neppe. 

Før den tid må jeg imidlertid ordne håret mitt litt. Det er halvkrise nå med litt platina, litt gult, litt oransje og noen tynne striper mørk brunt etter forrige innfall om å bli mørkhåret (og langhåret..), så det må jeg se om jeg ikke får orden på. Jeg vurderer faktisk også en tur til Brun og Blid. Jeg mener, vi har over tyve grader og strålende sol her – men det hjelper lite når den ikke inntreffer terrassen min før om i alle fall tre timer… Jeg tror jeg går for det, jeg. Solarium altså. 

Dagens antrekk – i håp om at jeg skulle orke en tur til treningssenteret… Det skjer ikke. 

Jeg skal se om jeg ikke får tid til å ta turen til Siennas barnehage også i løpet av dagen. Jeg og et par andre foreldre begynte på prosjekt gjerde-maling i går, og jeg kjenner at jeg sliter litt med å ha forlatt stedet før det er ferdig, haha. Jeg glemmer aldri fjorårets ekstremt langvarige prosjekt for å få rekkverket til terrassen min malt… Heldigvis er det bare gøy! I skrivende stund holder en snekker på utenfor her også, vi skal nemlig bytte ut den ene veggen på huset samt male hele huset, så det skal ikke stå på innsatsen i år heller. Ikke at jeg har så store planer om å klatre i stillas for å male… Jeg kan heller ta meg av garasjen min og muren. Jeg bor i underetasjen av en grunn, ehhe..

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg