A4-livet

Nok en deilig dag – noe så innmari skjønt. Jeg skal nyte solen en liten stund til før jeg løper avgårde mot treningssenteret, etterfulgt av mat og vasking av leiligheten. Jeg skal jobbe ettermiddag/kveld i butikken, så det gjelder å utnytte formiddagstimene på best mulig måte før den tid. Det å jobbe i butikk igjen er virkelig spennende og ikke minst utrolig gøy. Jeg har jo vært selvstendig næringsdrivende så lenge nå at det å komme seg ut, snakke med folk og drive den beste kundebehandlingen jeg kan få til gir meg langt mer enn man kanskje skulle tro.

Det er deilig å styre sin egen hverdag og arbeide fra sofaen også altså, men nå som jeg har så mye annet på gang kjenner jeg at det er deilig med det “avbrekket” jeg får på jobb. Der er det ikke tillatt å bruke mobiltelefonen i arbeidstiden, så det i seg selv er jo vanvittig skjønt. Hjemme har jeg aldri samvittighet til å la telefon, epost og meldinger ligge med mindre jeg er opptatt med Sienna, så det kjenner jeg at jeg trenger. Om du ikke har en slik fastsatt regel på din arbeidsplass anbefaler jeg på det sterkeste at du lager det for deg selv likevel. Det er undervurdert hvor deilig det er å la mobilen ligge urørt i timevis. 

Nytt treningstøy hjelper alltid på motivasjonen! Jeg skal begynne å belønne meg selv med et eller annet nytt på den fronten for hver måned jeg klarer å trene minst tre dager i uken 😉 Det blir med andre ord ikke en stappfull treningsgarderobe med det første… Kremt. Neida, jeg gjør så godt jeg kan og skviser inn trening der jeg får tid – samtidig som det på alle tenkelige vis havner bakerst i køen av prioriteringer om dagen. 

Tenk at jeg skulle få kjenne litt på A4-livet da, dere! Det er det ikke så mange som hadde trodd om meg, haha. Det føles så riktig om dagen, som om jeg trenger å “lande” på en mer… Fast grunn. Kanskje. Noe sånt. Uansett, lag deg en ordentlig fin dag, enten du skal nyte solen eller arbeide i fineværet. Jeg går for en kombinasjon av de overnevnte! 

Siste innlegg