Hva skal vi med sydenferie?

For en dag! For et vær! Herlighet, så heldige vi er! Haha, det måtte litt rim til for å virkelig understreke følelsene mine akkurat nå. Da jeg hentet Sienna i barnehagen tidlig ettermiddag gikk turen rett til et nydelig vann vi er så heldige å ha rett i nærheten, der ble vi like gjerne til leggetid (og vel så det – det var jo så mange andre barn der!). Jeg kan ikke huske sist det var en så ufattelig varme her hjemme, det må ha vært flere år siden vi hadde slike deilige dager i mai sist.

Etter at vi kom hjem og Sienna var lagt var jeg å finne utstrakt på divanen på terrassen, med en pesende hund ved siden av meg og en bok i fanget. Herlighet, for en idyll. 

Nå skal jeg sette i gang med skolearbeidet igjen. For moroskyld regnet jeg ut hva snittkarakteren min er hittil (med 7 innleveringer), noe som ikke endte med annet enn en solid B (altså 5). Whoop! Arbeids- og prosjektledelse er utvilsomt mye morsommere og langt mer spennende enn det jeg hadde sett for meg at det ville være – og det sier sitt når jeg hadde høye forventninger fra før av. 

Nå står marinert svinefilet i ovnen, deilig med litt luksus-kveldsmat etter en dag som denne. Noe av det skal i kjøleskapet til morgendagen, da. Alltid greit å spare tid (og penger, for så vidt) på å ha lettvint mat tilgjengelig. Nei, denne dagen altså… Den sklir rett inn i rekken blant de fineste dagene i livet mitt hittil. 

    1. Hei, det ser ut som du har byttet skole underveis i skoleåret? I fjor høst startet du på generell studiekompetanse, droppet du det?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg