Nytt liv, nytt hjem – Bilder av stuen slik den ser ut nå

Nå begynner jeg endelig å bli ordentlig fornøyd her hjemme! Det kjennes bra. Stilen går sakte men sikkert fra shabby chic til minimalistisk, og jeg kan ikke annet enn å elske det. Beige og dusrosa har blitt byttet ut til fordel for svart, hvitt og et hint av blått – det kunne ikke ha passet meg og mitt “nye liv” bedre.

I dag har jeg virkelig stått på med husvask og rengjøring her etter flere dager med et levende kaos av søppelsekker, turer til miljøstasjonen, lån av varebil og henting av nye møbler. Ja, for ikke å snakke om å sette opp et helt klesskap.. Det er ikke en oppgave for pyser, haha. Fra nå av skal absolutt alt av slike ting kjøpes brukt og ferdig montert. 

Det jeg har fått gjort til nå er altså; ny spisestue med tilhørende stoler, ny sofa, nytt sofabord, nytt klesskap og massevis av nytt interiør og dilldall. I love it! 

Nå gjenstår det bare å fikse opp ordentlig på utsiden av huset, samt finne ut hva jeg skal gjøre med kjøkkenet.. skal alt være i boks! Det er så innmari deilig med alt som er gjort, selv om det fremdeles gjenstår mye. Jeg har tatt to turer til miljøstasjonen med en stappfull bil begge turene, men man kan bare så vidt skimte at jeg har gjort noe som helst i garasjen og boden, haha! Det blir, det blir. 

Resten av kvelden skal jeg bruke på å slappe fullstendig av. Det har jeg fortjent nå, syns jeg 🙂 I morgen venter et aldri så lite prosjekt; Sienna og jeg skal perle underlag til glass til 17. mai, men før det må vi sortere ut rødt, hvitt og blått fra alle de andre fargene i perle-kofferten… Gi meg styrke. Slike ting setter virkelig tålmodigheten min på prøve, haha! 

 

4 kommentarer

Siste innlegg