Føles som å leve i et flyttekaos

Neida, vi skal ikke flytte – det ser bare slik ut. Jeg bøyer meg i støvet, tar av meg hatten og nusser én million takknemlige nusser på Supermann; han har virkelig stått på for meg, og for Sienna, den siste tiden. Det er nemlig ikke bare-bare når jeg bestemmer meg for “et nytt og bedre liv”. Da skal nemlig alt rundt meg også bli nytt. 

Jeg har tatt det gradvis det siste halve året, men nå føler jeg at alt virkelig begynner å komme på plass. Bare de siste par dagene har vi fylt en gigantisk varebil med søppel fra både garasjen og boden, i tillegg til at vi har hentet ny spisestue og et klesskap som i skrivende stund er på vei opp (nei, jeg tar ikke den jobben for å si det sånn..). Det blir så fint her til slutt, men akkurat nå ser det ut som om vi bor i et realt flyttekaos. Ingenting er på plass, klærne mine ligger strødd utover hele sofaen bortsett fra den ene lille flekken rumpa mi er plassert på og det er papp, isopor og plastikk over alt. Det blir en ny tur til Bingsa snart, for å si det sånn… 

I morgen får vi nye utemøbler til terrassen også, det blir bra! Jeg gleder meg vilt til å dele bilder fra både leiligheten og uteområdet når vi nærmer oss ferdig. Akkurat nå orker jeg ikke å se på annet enn datamaskinen, som til tross for hundrevis av faner oppe akkurat nå, tross alt er det eneste ryddige med hele leiligheten. Jeg tipper vi blir så godt som ferdig i morgen, da. Det blir så innmari deilig!

Åh, som jeg skal kose meg med innredningen! Jeg har startet så vidt i smug, da. Det er alltid så mye mer motiverende å ordne og gjøre klart når man vet at man kan pynte opp med lekkert, nytt interiør med det samme det verste er unnagjort! Bestilt en hel haug vaskegreier fra Matsmart har jeg gjort også, så det skal ikke stå på rensligheten her heller. Whoop! Nei dere, jeg gleder meg sånn til å få hjemmet mitt akkurat slik jeg vil ha det, det kan ikke beskrives en gang. 

Tid for valg; frossenpizza eller kanelboller til kveldsmat…? Noe må vi i alle fall få i oss, det er velfortjent nå. Ha en nydelig helg videre! 

#hverdag #oppussing #interiør #blogg #blogger #mamma #mammablogg #husoghjem #hus #hjem #rosablogg #rosablogger 

Siste innlegg