Dagens antrekk

 

Hellu! 

Jeg håper at dere alle har hatt en ordentlig fin dag? Vi har tatt det helt med ro i dag, hverdagen kom litt som kastet på oss. Nå er vi i rute igjen og ser frem til hundekos og deilig middag litt senere i kveld. Vi har fått en så fin luftegård på Sula som vi utnytter fra tid til annen, det setter Felix så stor pris på! Han har blitt en ordentlig fin og flink gutt den siste tiden, det er en fryd å være eieren hans. Nå har han fått en hormonsprøyte også som forhåpentligvis skal temme.. eh… Tenåringsfaktene hans litt, så det blir spennende å se hvordan han fungerer med det fremover. 

Dagens antrekk: 

Heels: Nelly – Bukse: New Yorker – Skinnjakke: Nastygal – Veske: New Yorker 

Vind + extensions som har sett sine bedre dager er ikke en god kombinasjon, haha! Jeg må få en time for å fikse opp i kråkereiret snart, men prioriteringene er liksom ikke helt der akkurat nå. Nå for tiden er jeg mer opptatt av å fikse opp i hjemmet; det kommer til å bli så fint her til slutt! Det er enda lenge igjen til jeg er 100% fornøyd, men det blir. 

Nå skal vi suse avgårde til hundegården om få strakser, før kyllingwraps venter til sen middag/kveldsmat når vi kommer hjem. Vi snakkes senere! 

 

Siste innlegg