Herlige fridager + Antrekk

 

Endelig er mai her! Jeg blir så full av energi hver gang våren titter frem på ordentlig, slik den gjorde i går. Vi var riktignok opptatt med avtaler fra morgen til kveld i går, men det stoppet meg ikke fra å nyte solstrålene fullt ut – selv om det for det meste ble gjort gjennom bilrutene. Sienna tok fri fra barnehagen i går og har med det en ordentlig langhelg, så vi bestemte oss for å låne en av hennes små bestevenninner i går. Så koselig! Det er jo faktisk innmari mye enklere med to enn én, haha. I alle fall når de kan styre seg selv i så stor grad 🙂 

Jeg på min side har en del å gjøre; kurset mitt – Å leve av å skrive – kickes endelig i gang i dag! Jeg gleder meg så innmari til å bli bedre kjent med kursdeltakerne, og ikke minst til å se utviklingen deres fra uke til uke. Jeg er virkelig heldig. 

Topp: New Yorker – Skinnjakke: Vila  – Shorts: New Yorker – Kneehigh støvletter: Ebay 
 

Dagens antrekk bare lyser “vår”, ikke sant? Det gjorde heldigvis været også, selv om det kanskje ikke var fullt så varmt som det antrekket mitt gav uttrykk for.. Det var i alle fall ikke så veldig langt unna passende klær for været, så det er godt nok for meg. 

Nå må jeg svinge meg rundt med støvsuger og moppen en liten stund før vi skal finne på et eller annet koselig. Det å komme i gang med husarbeidet tidlig om morgenen har vist seg å være rimelig effektivt for min del, det setter liksom standarden for hvordan resten av dagen skal utarte seg. Jeg vet at mange har spurt om hvordan jeg får hverdagskabalen til å gå rundt, så det skal jeg skrive et eget innlegg om litt senere. 

Ha en superfin dag! 

#blogg #blogger #mamma #hverdag #hverdagen #personlig #antrekk #outfit #dagensantrekk #vår #mai 

Siste innlegg