Kom mai du skjønne milde..

 

God søndagsmorgen! 

Her er dagen godt i gang, det har den for så vidt vært en stund i dette hjemmet. Jeg har stått opp med Felix ikke mindre enn tre ganger i løpet av natten, og de siste to timene før Sienna våknet fikk jeg ikke sove igjen selv en gang, haha. Det er så typisk. Heldigvis har vi en kjempefin dag foran oss, så det skal fint gå seg til med litt ekstra energi i form av BCAA og en knekk sjokolade fra det hemmelige godteri-stedet mitt… Er man mamma, så er man mamma. 

Før vi skal avgårde på Fotballcup og salgsboder om et par små timer, skal søndagsmorgenen bestå av en lengre søndagsfrokost, Mikkes Klubbhus på skjermen, husarbeid og litt skolearbeid for min del. Jeg fortalte jo at jeg hadde fått A på min første innlevering i økonomi, ikke sant? Vel, nå har jeg fått en C i Organisasjon og Ledelse. Jeg er faktisk utrolig fornøyd med den, særlig ettersom det er et helt ferskt fag for meg. Nå har jeg levert inn en oppgave i Personaladministrasjon, lover og avtaler, så det blir innmari spennende. Der følte jeg faktisk at jeg fikk grei kontroll etterhvert. Æh, så gøy dette er! 

Nå gleder jeg meg egentlig bare til mai og en mildere måned. Selv om vi har vært rimelig bortskjemt med fantastiske dager i april, setter jeg en liten knapp på at mai skal gi oss den deilige vårfølelsen – hele måneden igjennom. Det er lov å håpe, ikke sant? 

Her venter det bretting av tøy, støvsuging og oppvasken før vi er klar til å dra – så ha en riktig fin søndag videre! Jeg er så glad for at dere har begynt å klikke dere inn hit oftere, det må jo bety at dere vil ha hyppigere oppdateringer? Det skal jeg få til, jeg har så fine planer for bloggen fremover! Det handler bare om å tørre…

Det er så rart at det har blitt mitt problem i denne bloggverdenen, etter så mange år hvor den opptok mesteparten av tiden min og helt generelt var meg. Det er spesielt. Men igjen; legg gjerne igjen flere kommentarer enn det dere gjør. Det er nemlig det som motiverer meg aller mest. 

 

 

Siste innlegg