A new start

 

Viktige møter er unnagjort, fremtiden et hakk nærmere å være spikret – skuldrene senkes. Herlighet, så godt det føles! I morgen og på fredag gjenstår det riktignok noen biter til som må på plass før jeg kan ta livet helt med ro og det endelig kan bli den mest avslappende helgen på lenge.. Denne uken har mildt sagt tatt på. 

Jeg skulle jo egentlig prøve å ta det litt med ro i dag også, men med eksamensforberedelser i hytt og gevær, oppstart av nytt studie, kurset mitt som snart lanseres og en hel del greier som må ryddes, kastes og gis bort, får jeg heller utsette den planlagte rolig-dagen. Haha! Det er jo litt gøy også, jeg kan ikke huske hvordan det var å ikke ha noe som helst på dagsplanen. Det hadde kanskje vært en idé å kjenne på den følelsen igjen snart, men ikke enda. Det har jeg ikke tid til. 

Bildet over representerer meg ganske greit i dag; pent kledd, plassert i senga og med et ansikt som overhodet ikke burde utlyses offentlig. Whoop! Det kalles onsdag, det. 

I kveld har jeg følgende spennende saker på agendaen; rydde opp etter Siennas forsøk på å lage et velsmakende havregryn-måltid på spisebordet, støvsuge sofaen som følger av det førstnevnte påfunnet, vaske gulv, tømme og fylle oppvaskmaskinen og… Se på Paradise Hotel. Kort oppsummert. I morgen er jeg forhåpentligvis tilbake med bedre bilder til bloggen, jeg har innsett at jeg kommer til å angre som pokker dersom jeg ikke satser på å oppdatere her inne med litt bedre innhold og ikke minst bilder fremover. Det er jo så utrolig gøy å gå igjennom mine gamle blogger og jeg er sikker på at jeg kommer til å elske å se tilbake på denne tiden også om noen år. Eller ti. 

Ha en herlig onsdagskveld da, fininger! 

 

Siste innlegg