En nydelig overraskelse

 

Jeg tror jeg må være den eneste som kjenner en kriblende følelse i hele meg av det deilige høstværet vi har på Sunnmøre akkurat nå. Joda, høsten er definitivt aller best når den kommer når den skal komme – men den er helt ærlig fantastisk uansett. Lite gjør mer mer motivert og inspirert av ruskende vind, regn og kalde snuter hos både to- og firbente!

Så ja, dagen i dag har rett og slett vært litt magisk, til tross for at jeg har tilbragt mesteparten av den innendørs med viktige telefonsamtaler og epost-utveksling hit og dit. Mye spennende står på planen for tiden fremover, men før den tid må enkelte detaljer på plass. Forhåpentligvis er det ikke lenge igjen før jeg kan senke skuldrene førti hakk og bare nyte den tilværelsen jeg selv har skapt meg. Det skal bli så skjønt – og ikke minst velfortjent. 

Det at dagen i dag har vært så nydelig har selvfølgelig også noe med det faktum at jeg fikk en helt vanvittig flott blomsterbukett levert på døren i går, sammen med deilig sjokolade♥ Jeg blir så rørt, så uendelig takknemlig. Det finnes så mange oppriktig hjertevarme mennesker der ute, det er ikke vanskelig å la dem skinne gjennom og la energityvene forbli i skyggen der de hører hjemme. Åh, mennesker♥ Det gjelder bare å velge dem med omhu. 

Nå er det ikke lenge før jeg skal krype til køys med et smil rundt munnen. Først må siste lille del av husarbeidet tas! Jeg har blitt ordentlig så flink på den fronten, om jeg får si det selv. Litt og litt hver dag, i stedet for et realt skippertak en til tre dager i uken. Det burde kanskje ha vært logisk nok, men det har bare aldri falt seg helt slik for meg. Før nå, da. Jeg begynner kanskje å bli voksen…? La oss håpe det. 

Nå skal stuen ryddes, gulv vaskes, tørketrommelen fylles (men ikke settes på, sånt gjør man ikke om natten har jeg hørt av mamma), oppvaskmaskinen tømmes og overflatene skrubbes før lydboken skal plasseres i ørene. God natt, fine dere! 

 

Siste innlegg