Hva vil dere lese mer om?

/Inneholder reklame for eget onlinekurs

Det skal ikke stå på verken motivasjonen eller skrivelysten; de valgene jeg har tatt de siste månedene har ført til en økt glede for bloggen, og et ønske om å satse mer på “fri” skriving av denne og ikke minst manusprosjektene mine. Jeg er i gang med så utrolig mye spennende om dagen – blant annet et onlinekurs for alle som kunne tenke seg å leve av å skrive! Det er så utrolig gøy å se listen vokse, og vite at jeg kan inspirere noen til å ta de valgene de trenger å ta for å kunne lykkes med skrivedrømmen. Jeg har vært så ubeskrivelig heldig på den fronten, nå er det tankene om noe helt nytt og spennende som venter.. Ææh! Klyp meg i armen, jeg kan umulig ha blitt så heldig..? 

Uansett; nettopp på grunn av denne inspirasjonen jeg sitter inne med, er jeg tilbake til innleggets overskrift. Hva vil dere lese mer om her inne? Hva liker du best å lese om på en blogg, og hva føler du at jeg kan inspirere med? Jeg vil så gjerne høre fra deg, så jeg setter enormt stor pris på det om du vil legge igjen en kommentar eller sende en melding til Facebook-siden min med dine ønsker. 

Jeg føler at jeg har så mye å komme med, men det føles viktig for meg å vite at det jeg leverer er i tråd med deres ønsker. Jeg har jo nettopp begynt å blogge “ordentlig” igjen, så jeg vil starte denne nye ferden med å sikre meg at dere får lese og se mye av det dere ønsker av meg. 

Nå håper jeg at dere skaper dere en ordentlig fin søndag – det skal vi! Et svært basseng er kjøpt inn til terrassen, så i dag tenkte jeg å finne frem både hageslangen og høytrykksspyleren for å få det skinnende rent og pent der ute, før familiebesøk venter senere i dag. Fine, fine våren – endelig er du her! 

 

Siste innlegg