Trenger ikke botox, men briller

 

Der inntok hverdagen med et poff og et smell! Vi startet dagen med et tannlegebesøk for vesla, før dagens arbeidsdag satte i gang for fullt for min del. Jeg har skrevet så mye i dag! Nå er det virkelig ikke lenge igjen før min aller første barnebok, “Den ulykkelige smokkefeen”, kommer ut så det har vært litt arbeid med den i dag. Alt må jo være helt perfekt! Ellers har jeg startet på nytt igjen på et manus jeg har drodlet litt på tidligere og satt opp et klart plot for den. Herlighet så spennende det er å skrive – det er jo faktisk enda litt bedre enn å lese. Jeg har hatt en periode hvor skrivingen ikke har gitt meg fullt så mye som det den gjorde tidligere, men nå kjenner jeg at skrivegnisten er tilbake for fullt. Det er så deilig, det er jo dette som er meg

Den siste dagen i påsken, altså mandag (nå er det vel strengt tatt onsdag, det er i alle fall etter all sannsynlighet onsdag når du leser dette), tok vi med oss foreldrene mine, storebroren min og tantebarna mine på Fjellstua her i Ålesund. Det var for så vidt mamma som dro med seg resten av oss, men det er vel en bagatell, haha. Det ble i alle fall en fin tur og deilig trim for både store og små! Etter turen fikk vi med oss storebror og barna hjem til oss for pizza, lek og hygge før det var på tide å ta kvelden og la hverdagen komme snikende dagen etter. 

Det er godt å ha en god morfar-hånd å holde i♥ 

Etter jobb tok jeg turen til Moa for en spontan synstest. Jeg har fått hodepine oftere og oftere i det siste, i tillegg til store smerter i nakken og skuldrene. Kanskje ikke så rart; jeg har skjeve hornhinner, fullstendig ulikt syn på øynene, jeg er langsynt og litt forskjellig annet grums jeg ikke helt forstod, haha! Med andre ord trenger jeg både lesebriller og vanlige briller.. Hurra!

Lesebrillene ble bestilt i første omgang, de skal jeg teste ut i et par måneder før vi tar skrittet helt ut og bestiller vanlige briller. Jeg trodde helt ærlig ikke at det var så ille, men når optikeren spurte om jeg har hatt problemer med dybdesynet eller beregning av avstand holdt hodet på å trille av nakken etter all nikkingen… Oh well. “Nå blir det en helt ny verden for deg!” lovet han, så jeg satser på at det blir bra. Jaja, flaks at jeg bare trengte briller og ikke botox! 

 

Siste innlegg