Dette vet du ikke om meg

 

1. Jeg er fysisk og psykisk avhengig av Pepsi Max. Dersom jeg ikke drikker den magiske brusen i løpet av natten, kan du banne på at jeg våkner med sår hals og en følelse av sykdom. Jeg får helt fnatt av tanken på å ha lite brus igjen i kjøleskapet, og en liten slurk er det første jeg må sikre meg om morgenen. En gang prøvde jeg meg på å lure meg selv med å ha et glass vann stående på nattbordet i stedet, noe som endte med at jeg i søvne skulle ta en sup for så å tømme hele glassets innhold i fleisen på hunden… Vel, det burde klassifiseres som avhengighet. Riktignok den eneste avhengigheten jeg (liker å tro at jeg) har. 

2. Jeg skriver alt av huske- og handlelister til meg selv på SMS. Her skriver jeg ned alt ifra klokkeslett og dato for viktige møter til hva jeg må huske å kjøpe på butikken. Har jeg det ikke på melding, kan du være sikker på at jeg glemmer det – til tross for at den nye, rosa og glitrende almanakken min er like viktig. 

3. Jeg klarer helt enkelt ikke å se for meg et liv uten skriving. Jeg kan ikke begripe at jeg noensinne skulle ha klart å overleve et helt døgn uten å rable ned noe som helst på tastaturet, og et helt liv.. Nei, for meg ville det ikke vært et liv overhodet. 

4. Jeg spiller langt mer tøff enn det jeg egentlig er. Noe av det som ser ut til å overraske folk mest idet de blir bedre kjent med meg, er hvor utrolig følsom og emosjonell jeg egentlig er, haha. Jeg liker nok aller helst å tro at jeg er sterk og tøff som aldri lar meg knekke av noe, men det er vel kanskje ikke den fulle sannheten. 

5. Jeg blir ekstremt sjelden irritert, sur, forbanna eller stressa. Det skal rett og slett utrolig mye til for at jeg skal kjenne på noen av disse følelsene. Når jeg først blir sur derimot, går det over før jeg overhodet rekker å registrere det. Negative følelser er etter min mening godt for én av to ting; enten finner du ut at du ikke gidder å bruke et sekund mer på den eller det som gjorde deg sint, eller så finner du ut at du fint kan leve med det. Oooogså går man videre fra det. 

6. Jeg spiser taco på en særdeles merkelig måte. I stedet for å brette lefsene slik de “skal” brettes, har jeg min egen måte. Jeg fyller lefsene med det jeg skal ha i en “stripe”, og ruller så lefsen som en pannekake før jeg til slutt bretter opp enden. Det ser helt snålt ut og jeg får alltid kommentarer på det, men jeg er som regel den rundt tacofredag-bordet som søler minst 😉 

7. Jeg får helt vilt raskt dårlig samvittighet. Altså, jeg kan kjenne på følelsen av dårlig samvittighet på vegne av noe noen andre har gjort. Det gjør rett og slett fysisk vondt. Å se andre være trist eller å ha det vondt er virkelig noe av det verste som finnes i hele verden. 

8. “Det ordner seg”. Det er min tankegang, eller min filosofi rundt hele livet. Gått ned i lønn? Det ordner seg. Mistet jobben? Det fikser seg på et vis. Haha, det henger kanskje sammen med at jeg faktisk aldri blir ordentlig stressa, men det er ikke akkurat en så fryktelig god egenskap. Jeg lener meg tilbake og tenker at om det ikke fikser seg på den ene måten, så gjør det det på den andre. ’cause every little thing, is gonna be alriiight. 

9. Jeg fikser ikke å kjede meg. Er det noe jeg overhodet ikke kan fordra, så er det å kjede meg. Med kjæresten har jeg det morsomt uansett hva vi gjør, så da går det helt fint å ikke gjøre noe som helst av fornuft eller aktivitet. Men alene? Jeg takler ikke å ikke ha noe å henge fingrene i, enten det er jobb, trening av hunden, husarbeid, skriving på andre prosjekter, kurs, skole.. Æh, bare tanken på å ikke gjøre noe som helst gir meg fullstendig fnatt. 

10. Jeg godtar ikke at jeg ikke kan gjøre alt jeg vil. Som Staysman så fint sa på Farmen Kjendis (?); man får hele tiden høre at man ikke kan ha det gøy hele tiden. Men jo, det kan man. Jeg har så mye jeg har lyst til å gjøre, se, oppdage, oppleve og ikke minst utforske innen min tid på jorden er omme! Og med tanke på hvor evig lang den listen faktisk er, har jeg allerede dårlig tid. Det hadde jeg hatt om jeg så fikk leve i sytten generasjoner, for så vidt. Jeg vil gjøre alt – helst på en gang. 

Kan du kjenne deg igjen i noen av punktene? 

#blogg #blogger #personlig #mamma #mammablogg #mammablogger #privat #tanker #meninger 

  1. Kan kjenne meg igjen flere, men værtfall nr 7.. Det er nesten fælt hvor fort jeg får dårlig samvittighet altså😴
   Hadde og en periode i 2016 hvor jeg KUN drakk Pepsi Max, var helt grusomt da jeg kom til Norge igjen og brusen plutselig var blitt dyr😂
   Ha en fin uke!<3

  2. Jeg kjenner meg igjen i det med Pepsi Max og skrivingen, samt dette med tacoen! 😀 hehe jeg vet heller ikke hva jeg skulle gjort uten skriving, skriving har vel vært som terapi for meg, å det hjelper fortsatt den dag idag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg