Spar penger og miljøet – samtidig

 

Jeg snakker selvfølgelig om Matsmart, en nettside jeg nylig har fått øynene opp for. Her kan du rett og slett spare store summer, samtidig som du er med på å gjøre en god innsats for miljøet. Vinn-vinn, altså! 

Selv har jeg klikket hjem mengder av produkter jeg uansett må ha liggende i hjemmet, som diverse såper, vaskemidler, tamponger, dusjgelé også videre. At disse produktene snart går ut på dato har jo virkelig ingenting å si for verken kvaliteten eller bruksområdene; det handler kun om altfor strengt regelverk på akkurat dette.. Det er dog en annen diskusjon. Uansett; sjekk ut Matsmart og gjør både deg selv og jorden vår en tjeneste. 

Det var altså dagens tips fra en nokså trøtt og sliten meg 🙂 Vi har vært på påskeferie sammen med Supermann og hans familie! Vi kom hjem sent i ettermiddag, og siden det har tiden gått til rydding, vasking, litt utpakking og en hel del jobb med et kurs jeg har meldt meg på.. Mer om det kommer! Jeg er så trøtt etter den lange bilturen at jeg kunne ha sovnet her og nå om jeg bare lukket igjen øynene i noen få sekunder, men det har jeg altså ingen planer om. Først skal inspirasjon slukes med kursvideoene – også skal minst én maskin til med klær settes på. Det er noe deilig ved det å ha ta en skikkelig rundvask etter å ha vært borte fra hjemmet mitt, syns jeg. Leiligheten blir liksom litt savnet når jeg får avstand til den. Det er kanskje slik med alle forhold? 

 

Siste innlegg