Windy outfit

God lørdag! 

Jeg våknet av at jeg hadde mistet halve (!) neglen på lillefingeren min, og ettersom den og tommelen er de eneste fingrene på venstrehånden som er dugelig nok til å skrive på et tastatur, går dette i langt mer slow motion enn jeg egentlig kan fordra. Det er snart på tide å fikse dem på ny likevel, men det får vente til neglen i alle fall kan nærme seg fingertuppen.. Æsj. 

I dag har jeg stort sett bare jobbet hele dagen. Det å jobbe med barn og unge er utvilsomt så givende at det knapt kan kalles en jobb overhodet. Jeg er så glad for at jeg har den jobben jeg har, selv om det selvsagt er både krevende og tungt til tider. Journalistikken og det å skrive i det hele tatt gir meg så mye, men det å kunne jobbe med og ikke minst for andre mennesker er utvilsomt givende på en helt annen måte. Nå er jeg bare spent på å se om jeg får en av sommer/ekstra-jobbene jeg har søkt på! Krysser alt som krysses kan, for dette er noe jeg virkelig har lyst til å satse på.. Jeg oppdaterer på den fronten når jeg vet noe mer, la oss håpe det går i boks. 

Jakke: Nelly – Bukse: Nelly – Sko: Skopunkten – Genser: New Yorker 

Våren som så pent har tittet frem her på Sunnmøre den siste tiden ble i dag byttet ut med skikkelig høstvær. Ikke akkurat det enkleste å posere til, haha! Men, det ble i alle fall et par halvt brukende bilder som på ingen måter lar antrekket komme til sin rett – det var faktisk ganske stilig, det bare vises ikke på bildene… Jaja, det ble i alle fall bilder av et eller annet slag. 

Nå er jeg helt utkjørt etter mange timers jobb etterfulgt av kjøring hit og dit, så nå skal jeg med god samvittighet sette på en episode eller to (eller tre, eller fire) av Hotel Cæsar og bare koble helt av. Det må til innimellom det også. 

God helg da, dere! 

#antrekk #dagensantrekk #outfit #vind #regn #bilder #foto #mote #hverdag #personlig #mamma #mammablogg #mammablogger #jobb #arbeid #helg #lørdag 

Siste innlegg