Perfeksjon

 

Det skal ikke så mye til for å gjøre en helt vanlig hverdag om til den perfekte dagen for oss to; det er ikke verre enn å kle på seg godt, kjøpe inn deilig mat og ta med seg engangsgrillen ut i skogen! Vi er så heldige å ha mange flotte tur- og aktivitetsområder like i nærheten av huset vårt, så det blir godt utnyttet. Tross frosne føtter for min del, var det uten tvil en fantastisk ettermiddag.

Jeg merker jo det at jo mer jeg har å gjøre og jo lengre arbeidsdagene er, jo vanskeligere blir det å finne på noe annet enn lek, lesing, tv-titting og spill innendørs. Tankegangen strekker seg liksom ikke helt til at vi kan være ute selv om middag må lages og fortæres før det er på tide å legge seg 😉 Det skal det bli en endring på – det er jo absolutt ikke bare mulig å få til sånt i helgene, som vi selvfølgelig allerede er flinke til. 

I dag har jeg ikke rukket annet enn å planlegge litt jobb, samt ta en aldri så liten powernap på sofaen. Haha, snakker om latskap! Om litt skal jeg pakke ut den nyinnkjøpte støvsugeren og få ordentlig kontroll over leiligheten som nå mest av alt minner om en slagmark.. Det verste er at jeg glemmer alt kaoset med oppussing med det samme jeg får et nytt (spontant) innfall om å gjøre noe lignende. Jaja, bra skal det omsider bli! 

#hverdag #barn #friluft #friluftsliv #mamma #mammablogg #mammablogger #ute #utendørs #grill #grillmat #grilling 

Siste innlegg