Nettshopping-fredag

Tjolahopp! 

Det er så gøy å se hvor mange meldinger jeg har fått etter at jeg la ut nyheten om en kommende novellesamling. Jeg er så utrolig spent – og ikke minst overlykkelig over at så mange ser frem til prosjektet sammen med meg. Dette blir så bra! Det er ikke lenge til første novellen gis ut, og jeg skal selvfølgelig gi dere beskjed med én gang den ligger ute for salg. 

Hittil i dag har jeg feiret min egen innsats med litt nettshopping; et par sko fra Tommy Hilfiger og en genser fra Calvin Klein er på vei til meg! Haha, denne type materialistisk lykke er rett og slett fantastisk. Jeg har jo som tidligere nevnt kastet, gitt bort og fått lagt unna en hel haug fra klesskapet mitt, så nå er det nok på tide å oppgradere bloggen med et innslag antrekksbilder. Man kan vel trygt si at stilen har forandret seg i takt med min egen personlige utvikling den siste tiden 🙂 

Her har du altså meg i jobb-modus; med lydbok på ørene. Slik finner du meg cirka fire timer hvert eneste døgn, haha! Filter må til, for å si det slik. Jeg tror ansiktet mitt helt har glemt hvordan sminke føles på huden.. Ups! Den kjærestefella skulle jeg jo ikke gå i. Ikke at han ser forskjell likevel, men.. 

Bortsett fra et aldri så lite innslag av nettshopping har jeg altså jobbet videre med novellen “Ana” som blir den første som skal utgis. Ææh, det kribler i kroppen! Jeg nevnte jo at noen av novellene ville beskrive perioder av eget liv, mens andre igjen er oppdiktet for min egen del. Denne er definitivt av den personlige sorten, selv om jeg ikke skal legge så mye vekt på hva som er reelt og hva som er tatt ut ifra andres erfaringer enn min egen. Det blir både vondt, sårt, godt og ikke minst befriende å utgi denne. 

Nå skal jeg jobbe videre her, jeg satser nemlig på utgivelse allerede om et par dager.. Det gjelder å sikte høyt, ikke sant? Havner man ikke på månen, er det i alle fall en viss sannsynlighet for å lande blant stjernene. Eller noe sånt. 

Ha en nydelig helg da, dere! 
 

    1. Ville bare dele med deg at vi har en giveaway på bloggen for øyeblikket hvor du kan vinne et helt nytt par med Gucci Sneakers til en verdi av ca. 5.000 kr. Så bli med om du vil <3 klem

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg