Feriemodus

 

Er det én ting jeg har lært å sette pris på etter at dagene ble fylt med rutiner og barnehage, er det nettopp ferier og fridager i det hele tatt. Nå er det endelig tid for vinterferie, og selv om jeg faktisk har vært på skolen denne uken (applaus!) er det lite som slår følelsen av fritid og senkede skuldre. I går tok vi turen til Borgundgavlen her i Ålesund sammen med mammaen min og to av tantebarna mine, og i dag gikk turen til Atlanterhavsparken sammen med mamma og pappa. Så innmari kos!

Det er så gøy å gjøre litt ekstra ut av feriene, særlig når vi kan kombinere morsomme påfunn med mye tid utendørs. Kan det egentlig bli bedre? Neppe! 

Inspirasjon til hva vi kan finne på hjemme fikk vi også; det var altså ikke nødvendig med mer enn en trebit, en svær haug med spikere og en hammer – så var barna fullt opptatt i en aldri så liten evighet. Haha! Jeg lovet Sienna å fikse noe sånt her også, så det skal jeg se om jeg får gjort noe med snart. Jeg hadde vel egentlig sett for meg både blod og forslåtte tommeltotter, men man bør gi de små litt mer creds enn som så ser jeg. Gøy var det i alle fall!  Etter Atlantehavsparken i dag dro vi innom en kompis for å hilse på hans nye familiemedlem; en baby-skjeggagam! Herlighet, så lyst jeg har på en slik! Supermann er vel å merke ikke heeeeelt enig, men det får han pent bli. “Jeg skal liksom være der litt av og til jeg også”.. Syns jeg hører ham. Too bad 😉 Neida. Joda. 

Nå skal jeg snurre en episode (eller to) av Hotel Cæsar (oh yes, jeg har begynt på nytt igjen – tror jeg ble arveløs idet jeg fortalte det til pappa..), før leiligheten skal skinne igjen. Jeg fatter bare ikke hvordan det går an å få det så rotete bare et halvt døgn etter å sist ha ryddet og vasket til den store gullmedaljen. Jeg har kjøpt litt nytt til hjemmet da, det gir motivasjon så det holder på den fronten! 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg