Superficial

 

Du vet at dagen har vært hektisk når du kobler av med jobb 😉 Bortsett fra å akkurat ha slukt en hel sjokoladeplate (har du smakt den nye melkesjokoladen med kokos?! OH MY!) er det altså det jeg bedriver tiden min med akkurat nå. Et aldri så lite oppdrag som jeg gjorde sammen med fineste Supermann, faktisk! Jeg tror vi beveger oss fra “En stk fin fyr” til “Supermann” fra nå av, men det er altså bare én og samme person som har holdt hjertet mitt til fangenskap i snart åtte måneder. Han er så engasjert i alt jeg gjør, og blir med på det meste. Da blir det jo bare enda mer morsomt å vise frem litt mer av “min” verden, også hva jobb angår. 

Akkurat nå har jeg faktisk akkurat skrelt av meg ansiktsmaske og tannbleking, smurt inn både ansikt og hender med deilige kremer, knasket Hair Luxious og Betakaroten, smurt øyenvippene mine med serum og beundret de nye neglene mine. Jeg kan fortsatt ikke helt begripe hva det er som har hendt med meg den siste tiden, men jeg liker det! 

Jeg: Jeg har blitt feminin igjen! 
BestevennLinn: Det har du alltid vært, det har bare vært skjult en stund!

Sant nok! Det er så merkelig, det der. Jeg har jo “alltid” tviholdt på at det rent overfladiske ikke betyr noe, og i den store sammenheng så gjør det jo heller ikke det. Men jeg mener.. I en verden full av så mye grusomheter, så mange vanskelige valg man skal ta i løpet av en uke eller en måned, så mye stress og så uendelig mange bekymringer som følger med det å leve et voksent liv, er det helt ærlig ekstremt deilig å kunne finne glede i de helt enkle tingene også. Som betakaroten, hårpillere og freshe negler. Embrace it! 

Fransk manikyr og svart ansiktsmaske eller ei; jobben venter – og det gjør lydboken min om noen få (okei, om fem-seks) timer også. 

 

4 kommentarer
  1. Jeg er ikke noe flink til «egenpleie» for tiden, men de gangene jeg gjør det, blir jeg sååå glad etterpå. Tror jeg må prøve å bli flinkere til slikt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg