Nytt liv, ny meg?

 

Snakk om effektiv dag! Alle regninger er betalt, hunden er ferdigtrent, leiligheten er skinnende ren og time til fransk manikyr er bestilt til senere i dag. Tjohei! Jeg fatter ikke hvorfor jeg ikke bare lar alle dager være som denne; det er jo uten tvil når alt kommer i orden i løpet av formiddagen at jeg trives aller best. Nå skal jeg straks suse avgårde mot solstudioet for å få en etterlengtet halvtime i solen, før jeg hopper innom neglesalongen.

Altså, hva har skjedd med meg? Jeg som ikke finnes overfladisk overhodet har brått begynt å trives med å gjøre litt ekstra for meg selv innimellom. Jeg tror det har noe med hvor bra jeg har det ellers å gjøre, jeg finner liksom overskudd til å gjøre slike ting nå – i motsetning til tidligere. Nå nærmer leiligheten min seg til å li nøyaktig slik jeg vil ha den; hele kjøkkenet er vasket ned (og ekstreme mengder saker og ting er kastet), vi har ommøblert en hel del og ikke minst fått inn en helt ny stil enn tidligere. Jeg er så fornøyd! Nytt liv, ny meg. Det må være noe sånt. Alt ordner seg helt enkelt bare 🙂 

Resten av dagen skal altså gå til velvære, litt jobb og ikke minst enda mer klesvask. Rommet til Sienna og vaskerommet er det eneste som ikke er 100% på stell for tiden, så det skal jeg gjøre noe med i dag. Sienna har jo vokst ifra langt over halvparten av både klærne og lekene sine, så det skal vi få gjort noe lurt med. Klærne skal i alle fall gå til Fretex, men hvor gjør vi av alle lekene? Tidligere har jeg pleid å gi bort til trengende i nærmiljøet, men etterspørselen er (heldigvis!) ikke så stor der om dagen, etter min oppfatning. Kom gjerne med tips, altså! 

Okei, jeg får komme i gang. Den nye meg’en venter på å få utspill for sine egosentriske påfunn 😉 

 

4 kommentarer
  1. Imponerende!! Så flink du er. Jeg er laangt fra like effektiv, men lille bærta har fått seg noen turer og litt trening. Jeg får det egentlig mye bedre med meg selv når jeg får alt unna på dagen, men noen ganger så strekker rett og slett ikke energien til! For en god inspirasjon du er 🙂 Utrolig fin hund forresten <3

  2. Pleier det ikke å være slike innsamlinger til Ukraina…? Fyller det du vil sende i en sekk og betaler 50 kr for transporten. Skulle sendt og kaster mye vi og, men jentene nekter… tror vi må snike oss til det snart. Tror ikke de vil merke at lekene er borte engang.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg