Frøken effektiv

Tidenes mest produktive dag; check! 

I dag har vi virkelig fått gjort mye fornuftig, altså! Først ut var det trening, så digg å være tilbake der altså. Jeg har jo tatt det helt med ro siden Gdansk-turen, så det var ganske greit å kjenne på at kroppen jobbet litt igjen, selv om det ble en rolig økt for min del. 

Etter treningen dro vi hjem for å jobbe en stund, for så å dra avgårde for å kjøpe inn nytt nattbord til soverommet mitt, hundemat, litt planter og ellers litt forskjellig dilldall som “måtte til” for å gjøre leiligheten enda litt koseligere. Nå blir det bra her, dere! Det gjenstår bare å få En stk fin fyr til å fullføre prosjekt-skru-sammen-nattbord, så blir det full ordnings i systemet her 😉 

Treningsøkten gikk vel så som så. Jeg innser at jeg er i helt elendig form selv om jeg egentlig aldri har vært sunnere, haha! Jeg fikk i det minste skryt for magemusklene mine av eieren av senteret, så den skal en misligholdt mammakropp leve leeeenge på 😉 I dag varmet jeg opp med å ro 1500 meter med seks av ti i vekt, trente diverse mageøvelser og avsluttet med å sykle i fem minutter i ganske høy hastighet. Det var mer enn nok for i dag, for å si det mildt. En ny dag venter i morgen – da blir det fokus på bein og rumpe. Det er morsommere, så da satser jeg på at det går litt bedre. 

Nå skal jeg melde meg på eksamener for våren (uææh!), selvfølgelig i siste liten – som alltid – før jeg skal hoppe til sengs med lydboken min. Jeg er fullstendig oppslukt av “Sønnavind”, og ettersom jeg har fått med meg at det har kommet ut nesten nitti (!) bøker av serien, antar jeg at det ikke blir stort annet som skal svirre rundt ørene mine ved nattestid før til neste år. I love it! 

 

4 kommentarer

Siste innlegg