Here we go again

 

Etter litt pushing fra både min og En stk fin fyrs side, har vi endelig blitt medlem på treningssenteret (igjen, for min del). Yey! Vi fikk kjørt oss godt både i dag og i går, og det merkes – mildt sagt! Jeg har så ufattelig vondt i hele kroppen nå, haha. Jeg tar det selvfølgelig veldig med ro med tanke på at jeg knapt har trent de siste fem årene, med unntak av en periode da Sienna var baby. Jeg pleide å trille henne med vippestolen på armen, og der fikk hun ligge og se på mamsen som fikk svettet litt, haha! Det var så hyggelig♥ 

Nå er det med andre ord på’an igjen, og jeg er faktisk ganske sikker på at jeg skal klare å holde meg til den nye rutinen med trening etter å ha levert i barnehagen. Da er jeg liksom allerede ute, og med mindre jeg har et tidlig møte eller en avtale å rekke, har jeg altså tid til å svinge rundt med vektene en times tid. Jeg blir nesten litt imponert over meg selv og denne nye tankegangen 😉 Kan vel kanskje ha noe å gjøre med at En stk fin fyr ser ut som en Gud… Kan liksom ikke være helt slappfisk selv da. Eeehhe. 

Treningen for i går ble seende slik ut: 
Intervall-roing med 5’er-styrke i motstand. 500×4 på moderat til høy hastighet. 
10×3 Mason twist med 10 kg manual 
10×3 situps med 10 kg manual 
10×3 setehev med 10 kg manual
Roing 1000 meter i rolig tempo, med 5’er-styrke i motstand. 

Treningen i dag ble slik: 
Langkjøring på 2000 meter roing uten stans, 5’er-styrke i motstand. 
10×3 sittende benkpress med 27 kg vekt 
10×3 lårpress med 67 kg vekt 
10×3 rygghev med 10 kg vekt 
10×3 skulderhev med 2 kg vekt i hver hånd
10×3 bicepcurl med 2 kg vekt i hver hånd 
8×3 nedtrekk med 27 kg vekt 

Jeg er så fornøyd med innsatsen! I går ble det selvfølgelig supersunn kyllingsalat til middag, og i dag venter blomkål. og brokkolisuppe litt senere. Mmhhh! Skap og kjøleskap er fylt opp med frukt, grønnsaker og nøtter også – så dette blir bra! Jeg tror ikke jeg har vært så motivert til trening noensinne, faktisk. I alle fall ikke i frisk tilstand. Det er en deilig følelse! 

Nå reiser vi jo straks på tur, så det spørs om det blir like enkelt å holde treningen vedlike der.. Det bør det jo være med tanke på at vi har bestilt hotell med både treningsrom og spa, men det gjenstår å se, haha. 

Ha en nydelig dag, da! 
 

#trening #livet #mamma #mammablogg #workout #trene #hverdag #flink #flinkpinke #treninggirmening #sunn #sunnhet 

2 kommentarer

Siste innlegg