Ny motivasjon

 

God morgen! 

Det blir vel mer riktig å si “formiddag”, men sannheten er at dagen her ikke startet før for en drøy halvannen time siden, så jeg er fremdeles i morgenmodus – noe bildene under avslører, haha. Akkurat nå prøver jeg å tvinge i meg en yoghurt med müsli, er det bare jeg som ikke kan fordra å spise om morgenen? Jeg har aldri vært noen fan av det, men dagen i dag består av en hel del møter, kjøring hit og dit, telefonsamtaler og ikke minst en del husarbeid (hvordan er det mulig at vaskerommet aldri blir tømt for skittentøy?!), så jeg tipper at kroppen setter pris på litt mat før jeg tar fatt på dagens oppgaver. 

Noe av det jeg tenkte å få tid til i dag er å melde meg inn i treningssenteret.. Yep, you heard me! Jeg er så motivert til å bli en sterkere utgave av meg selv, og da må det trening til. Merkelig nok er det langt mer motiverende å trene nå som jeg har en kropp jeg trives med og er glad i, enn det det var da jeg ville trene for å forbedre utseendet på noen måte. Det finnes jo ikke logisk, men jeg er glad til. Trening it is! Om jeg rekker det, da. Jeg må som sagt “jorden rundt” i løpet av dagen, så det spørs om det ikke må bli i morgen… Om noensinne. Neida, denne gangen skal jeg holde meg til planen. 

Ellers har jeg litt av hvert på arbeidsplanen også for i dag, men det rekker jeg ikke å gjøre noe med før til kvelden. Jeg skal skrive og levere en artikkel for lokalavisen, finne kilder til tre artikler for Ledernytt og sette i gang med disse samt fakturere for noen artikler jeg allerede har levert til en annen redaksjon.

I tillegg må jeg planlegge bloggen litt. Jeg har fått så stor motivasjon til å blogge den siste tiden, men da vil jeg jo gjøre det ordentlig. Jeg tror jeg har kommet over den verste “jeg vil ikke eksponere livet mitt lenger”-perioden jeg hadde da jeg la bloggen på hyllen for en del år siden, så det skal bli spennende! Det gjenstår bare å finne den gylne middelvei, og ikke minst planlegge hva bloggen min i hovedsak skal bestå av. Jeg tenker at det vil bli en god blanding av hverdagslige innlegg og litt om livet som journalist, forfatter, student og mamma generelt. Jeg håper at dere vil følge med på ferden videre – jeg tror det kan bli bra til slutt! Kom gjerne med forslag til innlegg du vil like å lese her inne.

Nå får jeg runde av, en hektisk dag venter! 

 

3 kommentarer

Siste innlegg